Beleef een andere

ervaring!

Beleef een andere ervaring in de door jouw gekozen stad! dtevents heeft verschillende leuke en authentieke steden op een rijtje gezet om jou te inspireren. Wij zijn namelijk van mening dat elke uitje goed doordacht moet worden aan de hand van de wensen en behoeften van het team en bedrijf.

Steden inspiratie bedrijfsuitje teamuitje in Nederland
hotel zuiderduin evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Egmond aan Zee

Egmond

Egmond is de perfecte locatie voor een teamuitje, vergadering inclusief eventuele overnachting! Kom volledig tot rust in deze prachtige badplaats, jullie komen gegarandeerd terug vol met unieke herinneringen!

Een andere Egmond ervaring
leuk teamuitje bijzonder bedrijfsuitje speuren en dineren in Amsterdam

Amsterdam

De hoofdstad van Nederland, het blijft voor velen een absolute winnaar! Een bezoek samen met jouw team aan het prachtige Amsterdam, mag dan ook niet ontbreken. Combineer een rondvaart door Amsterdam met een heerlijk diner en eindig met een gezellige borrel. Wij kunnen het regelen!

Een andere Amsterdam ervaring
De Zaanse Boerderij

Zaanstreek

De Zaanstreek heeft een grote plek binnen het hart van dtevents! Ons kantoor is hier gevestigd en wat ons betreft de perfecte plek voor een zakelijke activiteit. De prachtige natuur, leuke dorpjes en een gezellige stad, je hebt het allemaal in de Zaanstreek.

Een andere Zaanse ervaring
Alkmaar evenementen teamuitjes bedrijfsuitjes personeelsuitjes evenementenbureau

Alkmaar

Alkmaar is de ideale stad in Noord-Holland voor een bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een vergadering. En niet te vergeten, de heerlijke kaas, waar Alkmaar om bekend staat. Even weg uit de drukte van de randstad, maar je bevindt je toch nog in een karakteristieke en historische stad!

Een andere Alkmaar ervaring
een andere Delft ervaring evenementenbureau leuke teamuitjes creatieve workshops Amsterdam Zaandam op locatie

Delft

Delft,een sfeervolle stad vol rijke geschiedenis, prachtige grachten en natuurlijk het wereldberoemde Delfts blauw. Dat maakt deze karakteristieke stad de uitgelezen locatie voor een dagje weg met het team of bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een andere Delft ervaring
een andere Rotterdam ervaring leukste teamuitjes vergaderlocaties bedrijfsuitje personeelsfeest

Rotterdam

Voor vele voelt Rotterdam net even anders dan andere steden! Dit komt door de prachtige architectuur, de indrukwekkende haven, maar ook de fijne sfeer van de stad. Hoe leuk is het om even volledig uit te pakken met een teamuitje of bedrijfsfeest in deze stad?

Een andere Rotterdam ervaring
vergaderlocaties evenementenlocatie Amsterdam Schiphol leuke teamuitjes

Corendon

Onder de rook van Schiphol vind je het prachtige Corendon Village! Gemakkelijk bereikbaar en de perfecte locatie voor een vergadering met break-out activiteiten of een uniek bedrijfsweekend inclusief overnachting.

Een andere Corendon ervaring
Utrecht evenementen teamuitjes bedrijfsuitjes personeelsuitjes evenementenbureau

Utrecht

Utrecht is een centraal gelegen locatie, wat de stad perfect maakt voor als keuze voor een vergadering, teamuitje of een andere zakelijke activiteit! Naast de locatie is het ook nog een bruisende stad met een rijke geschiedenis, waar uiteraard genoeg te beleven valt.

Een andere Utrecht ervaring
Een andere West-Friese ervaring leuke teamuitjes unieke personeelsuitjes vergaderlocatie Noord-Holland Friesland

West-Friesland

Even weg uit de drukte? West-Friesland is mede dankzij de natuur en het oudhollandse gevoel de perfecte locatie voor een zakelijke activiteit! Van een teamuitje tot een vergadering met een leuke break-out activiteit.

Een andere West-Friese ervaring
Een andere waterland ervaring Noord-Holland leukste teamuitjes unieke bedrijfsuitjes

Waterland

Klinkt een e-fatbike door de prachtige groene landschappen en vergaderen bij de boer voor jou als muziek in de oren? Dan is Waterland de perfecte locatie voor een zakelijke activiteit voor jouw team of bedrijf. Inspiratie is enorm belangrijk, en dat vindt je hier zeker!

Een andere Waterland ervaring

Binnenkort meer!

dtevents blijft zich uitbreiden, dus houdt deze pagina in de gaten voor meer inspiratie!

Binnenkort meer!

dtevents blijft zich uitbreiden, dus houdt deze pagina in de gaten voor meer inspiratie!