Een andere

Corendon ervaring

Heb jij binnenkort een vergadering of evenement gepland staan bij het prachtige Corendon Village? Zo kun je bijvoorbeeld een break nemen van het vergaderen en genieten van een leuke teambuilding activiteit samen met je collega’s. Of je kunt je evenement opleuken met een geweldige activiteit of workshop!

evenementen locatie vergaderlocatie teamuitjes leuke workshops uniek personeelsuitje Amsterdam

Beleef jouw Corendon ervaring!

Geniet samen met je collega’s van een leuke activiteit! Ga jij binnenkort vergaderen bij een mooie unieke locatie van Corendon of hou je daar een spectaculair evenement? Maak hier een onvergetelijke dag van door je arrangement uit te breiden met één van onze leuke teambuilding bedrijfsuitjes! Een activiteit werkt goed om na het vergaderen even te ontspannen én om je collega’s beter te leren kennen. Ook is het de perfecte manier om je evenement spannender en interactiever te maken. Beleef samen met je collega’s een leuke activiteit of workshop die bij jullie past. Wij helpen jullie volledig om alles naar wens te maken.

evenementenlocatie vergaderlocatie leuke teamuitjes unieke workshops Amsterdam een andere corendon ervaring

Als jij op zoek bent naar leuke ideeën voor teamuitjes dan ben je hier op het juiste adres! Laat je inspireren door ons bredere assortiment. Er is keuze uit diverse activiteiten en workshops, van sportief tot heel ontspannen. Vertel ons je wensen, zo kunnen wij een compleet uniek en creatief teamuitje voor jullie organiseren!

 

Activiteiten

Workshops

Corendon locaties