Een andere West-

Friese ervaring

Beleef een andere West-Friese ervaring met een divers aanbod aan teamuitjes, workshops en prachtige vergader- en evenementenlocaties in de regio. Ontdek samen met je collega’s wat West-Friesland te bieden heeft en maak er een onvergetelijke dag van!

Een andere West-Friese ervaring leuke teamuitjes unieke personeelsuitjes vergaderlocatie Noord-Holland Friesland

Beleef jouw West-Friese ervaring!

Ontdek de regio West-Friesland. In de regio West-Friesland vind je Stede Broec, Drechterland, Koggenland, Opmeer, Enkhuizen, Medemblik en Hoorn. West-Friesland is een prachtige regio in Noord-Holland. Hier kunnen jij en je collega’s heerlijk tot rust komen in de vrije natuur of genieten van het oudhollands culturele erfgoed. West-Friesland is dé perfecte locatie voor jou en je collega’s om te genieten van een bijzondere activiteit!

West-friesland teamuitjes bedrijfsuitjes

West-Friesland is daarom een prachtige regio voor bijzondere locaties, vergaderingen, evenementen en teamuitjes. Bij een andere West-Friese ervaring is het mogelijk om jouw arrangement naar wens in te vullen. Zo kun je genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel. Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende activiteiten met elkaar te combineren!

Activiteiten

Workshops

Locaties