Vergaderlocatie De Oude Verkadefabriek

Stap binnen in de historische wereld van De Oude Verkadefabriek. Deze unieke locatie, gelegen in het charmante Zaandam, biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst: flexibele ruimtes met een flip-over en verrijdbaar beeldscherm, een break-out room en een comfortabele zithoek voor inspirerende gesprekken.

Zaandam Zaanstreek evenementenbureau vergaderen vergaderarrangement

Ontdek De Oude Verkadefabriek, een nieuwe vergaderlocatie gelegen in het pittoreske Zaandam. Gehuisvest in een monumentaal pand, dat ooit dienst deed als een bloeiende beschuitfabriek, is deze locatie nu omgetoverd tot een perfecte plek voor zakelijke bijeenkomsten. Met een prachtig uitzicht op de Zaan, creëert De Oude Verkadefabriek een sfeer van inspiratie en geschiedenis. Ontdek hoe deze unieke locatie de ideale setting biedt voor succesvolle vergaderingen en bijeenkomsten.

Vergaderlocatie Oude Verkadefabriek Zaandam Zaanstreek Vergaderen evenementenbureau teambuilding

Vergader in stijl bij De Oude Verkadefabriek

Bij de vergaderlocatie De Oude Verkadefabriek vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle vergadering. De ruimte is flexibel en biedt verschillende opstellingen om aan jouw behoeften te voldoen. Met een keuken ter plaatse, break-out rooms en comfortabele banken voor informele zitjes, is er voldoende ruimte om te brainstormen en te ontspannen. Een flip-over met stiften en een verrijdbaar beeldscherm met HDMI-aansluiting zorgen voor een moeiteloze presentatie. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid en is de locatie gunstig gelegen nabij het station, waardoor het gemakkelijk lopend bereikbaar is. Met airconditioning, een eigen toilet en de mogelijkheid om lunch naar wens te verzorgen, houden we rekening met jouw comfort en dieetwensen. Ervaar de ideale omgeving voor een productieve en zorgeloze vergadering bij De Oude Verkadefabriek.

Het nut van vergaderen op een andere locatie reikt verder dan alleen zakelijk overleg. Het biedt een unieke kans om de band tussen collega’s te versterken en teambuilding te bevorderen. Door uit de vertrouwde kantoorsfeer te stappen en een inspirerende omgeving te kiezen, ontstaat er een frisse dynamiek die de creativiteit en samenwerking stimuleert. De verandering van omgeving zorgt voor nieuwe perspectieven en ideeën. Het creëert een informele setting waarin collega’s elkaar op een andere manier leren kennen en een hechter team worden. Kies voor een andere locatie om te vergaderen en ontdek de meerwaarde van teambuilding naast het zakelijk overleg.

Maak van jouw vergadering een beleving

Geef je vergadering een extra boost door deze te combineren met een ontspannende break-out activiteit of workshop. Hiermee creëer je niet alleen een welkome afwisseling, maar ook de mogelijkheid om nieuwe energie te genereren en de teamspirit te versterken. Bij onze vergaderlocatie stellen we graag een op maat gemaakt vergaderarrangement samen dat perfect aansluit op jullie wensen en behoeften. Neem een kijkje naar de leukste activiteiten en workshops, zo wordt jullie vergadering een inspirerende en complete ervaring.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen te bespreken of een offerte aan te vragen. Wij staan klaar om van jouw vergadering een bijzonder moment te maken.

Deel dit bericht

Ook leuk om te lezen