Unieke bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar nieuwe en originele ideeën voor teambuilding en gezelligheid met je collega's? Als bedrijf is het belangrijk om af en toe tijd vrij te maken voor een leuk teamuitje om de onderlinge band te versterken. Lees hier meer informatie over onze nieuwe en unieke bedrijfsuitjes.

Unieke teamuitjes actieve bedrijfsuitjes teambuilding activiteiten originele bedrijfsuitjes

In deze blog lees je alles over de nieuwe teamuitjes! De laatste tijd zijn we druk bezig geweest met het creëren van nieuwe en unieke bedrijfsuitjes. Als bedrijf is het belangrijk om af en toe wat tijd vrij te maken voor teambuilding en gezelligheid met je collega’s. Maar wat als je de gebruikelijke borrels en uitjes inmiddels wel gezien hebt? Gelukkig zijn er altijd nieuwe ideeën te bedenken om het team op een leuke manier samen te brengen en de onderlinge band te versterken. In deze blog delen we originele teamuitjes die je kunt organiseren, zodat je weer vol nieuwe energie en inspiratie aan de slag kunt gaan!

Top 3 nieuwe unieke bedrijfsuitjes

Wijnproeverij

Ben je op zoek naar een leuk en smakelijk teamuitje met je collega’s? Overweeg dan zeker een wijnproeverij op locatie! Tijdens de proeverij krijg je de kans om meer te leren over de meest heerlijke wijnen. Door het proeven van verschillende soorten wijn en bijpassende hapjes ontdek je welke smaken het beste bij jou passen. Een ervaren sommelier begeleidt je tijdens de proeverij en neemt je mee in de wereld van deze heerlijke drank. Eén van de mooiste locaties voor een wijnproeverij is de oude Verkadefabriek in Zaandam, waar je kunt genieten van een schitterend uitzicht op de Zaan.

Zeskamp

De zeskamp is een leuk teamuitje dat zich richt op teambuilding. Tijdens dit unieke bedrijfsuitje worden jij en je team uitgedaagd met verschillende leuke spellen, die stuk voor stuk jullie vaardigheden en krachten op de proef stellen. Samenwerken, communicatie en creativiteit staan centraal tijdens deze activiteit, waardoor het de perfecte gelegenheid is om de band tussen jouw teamleden te versterken. Wij bieden de zeskamp aan op elke gewenste locatie, het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de zeskamp te beleven op het strand. Of je nu in Amsterdam, Utrecht, Egmond aan Zee of Rotterdam bent, wij regelen het voor je! De zeskamp bestaat uit 6 unieke spellen. Je kunt kiezen uit drie arrangementen. De normale zeskamp, een strand zeskamp en als je op zoek bent naar goedkope teamuitjes, dan is de budget zeskamp een goede match voor jou!

Pubquiz

Een ander leuk teamuitje is een gezellige pubquiz! Hier nemen jij en je collega’s deel aan een pubquiz die wordt geleid door een enthousiaste quizmaster. Jullie werken samen om zo veel mogelijk vragen correct te beantwoorden. Het belooft een gezellige en uitdagende teambuilding activiteit te worden waarbij jullie kunnen genieten van elkaars gezelschap. De pubquiz wordt op maat gemaakt en kan op elke locatie plaatsvinden. Het pubquiz bedrijfsuitje bestaat uit vier spannende rondes van elk 20 tot 25 minuten. De eerste ronde is een muzikale ronde waarbij je samen met je collega’s kunt raden en zelfs meezingen met de leukste liedjes via onze catch box. De andere rondes zijn een filmronde, een algemene kennisronde en een eigen ronde, die wij samen met jullie naar wens kunnen invullen. Misschien weet je nog een leuk feitje over een van je collega’s!

Musical: exclusieve teamuitjes

Naast deze top 3 nieuwe teamuitjes, bieden we ook exclusieve musical teamuitjes aan die nergens anders beschikbaar zijn én die wij maar tijdelijk aanbieden. Benieuwd naar deze unieke bedrijfsuitjes? Lees dan snel verder!

Musical AIDA

De musical AIDA vertelt het onvergetelijke verhaal van de liefde tussen Aida en Radames, die in een tijdperk vol tegenstellingen leven. De musical is te zien in Scheveningen en duurt in totaal 2,5 uur inclusief pauze. Let op! De musical is te zien tot 14 april 2024 en speelt elke week van woensdag t/m zondag. Bij dit bijzondere bedrijfsuitje kun je kiezen uit drie arrangementen. Zo kun je kiezen om de musical te bekijken vanuit de beste plekken of kiezen voor een heerlijk diner. Neem vooral een kijkje naar de verschillende arrangementen van musical AIDA!

Musical The Bodyguard

Ervaar de sensatie van spanning en verleiding in The Bodyguard, een mix van musical, popconcert, thriller en liefdesverhaal in één. De musical wordt gehouden in Utrecht en duurt in totaal 2 uur en 45 minuten inclusief pauze. Let op! De musical is te zien tot 27 augustus 2023 en speelt elke week van dinsdag t/m zondag. Ook bij dit unieke teamuitje kun je kiezen uit drie arrangementen. Neem vooral een kijkje!

In deze blog hebben we verschillende nieuwe unieke bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten besproken die jouw team gegarandeerd zullen inspireren en motiveren. Van een actieve zeskamp tot een pubquiz, er zijn talloze leuke en originele teamuitjes ideeën om uit te kiezen. Door deze activiteiten samen met je collega’s te ondernemen, kun je de onderlinge band versterken en de teambuilding verbeteren. Kies een van deze geweldige teamuitjes en maak er een onvergetelijke dag van voor jou en je collega’s!

Deel dit bericht

Ook leuk om te lezen