Top 5 stranduitjes

Het is eindelijk weer zo ver! Je krijgt de taak om een bedrijfsuitje te organiseren. Nog geen idee wat voor activiteit dit moet zijn? dtevents helpt hier graag bij! In deze blog beschrijven wij onze ultieme top 5 voor stranduitjes. Het is tenslotte zomervakantie en wie houdt er nou niet van het strand! Deze activiteiten kunnen plaatsvinden op de prachtige stranden die Noord-Holland rijk is. Van Egmond aan Zee, tot Wijk aan Zee en Castricum. Het is allemaal mogelijk.

Bumperbal op het strand, Teamuitjes, Top 5 stranduitjes

1. Bumperball op het strand

Bumperball is een activiteit waarvan iedereen letterlijk ondersteboven zal zijn! Plezier speelt hierbij de boventoon en er zal volop gelachen worden, dat is wat deze activiteit zo leuk maakt. Door samen te werken met collega’s worden de tegenstanders omgegooid en is het doel om het winnende doelpunt te maken.

Het spel is helemaal niet ingewikkeld en daarvoor voor iedereen mee te spelen! Op elke locatie is het mogelijk om deze activiteit te doen, maar bumperball in combinatie met het strand, maakt dit de perfecte activiteit.

Bumperbal op het strand, Teamuitjes, Top 5 stranduitjes Bumperbal op het strand, Teamuitjes, Top 5 stranduitjes

2. Blokarten

Op zoek naar iets meer spanning? Dan is blokarten een perfecte belevenis. Samen met je collega’s ga je de strijd aan tegen de krachten van de natuur. Snelheid en adrenaline zullen niet ontbreken bij deze activiteit. De activiteit is voor iedereen toegankelijk en gemakkelijk om te leren. De zeilen zijn extra groot, waardoor je niet veel nodig hebt en snel aan de slag kan gaan met blokarten.

Dit arrangement bestaat uit een uitgebreide instructie van een professionele instructeur, een uur blokarten en tot slot een borrel in een gezellige strandtent!

Vergaderarrangement Wijk aan Zee

3. Megasup

Suppen is een activiteit die je waarschijnlijk wel kent. Megasup is net even iets uitdagender en anders en daarom de perfecte activiteit voor jouw team. Samen met 8 personen zul je gezamenlijk op een megasup in de zee. Dit zal zorgen voor teambuilding, want een goede samenwerking is hierbij uiterst belangrijk!

4. Surfen

Surfen is een leuke en sportieve activiteit voor de echte sportliefhebbers! Even het hoofd helemaal leeg maken en echt tot rust komen op de golfen in Castricum of Wijk aan Zee. Deze activiteit zou je bijvoorbeeld ook mooi kunnen combineren met de megasup. Op deze manier hebben ook de mensen die wat minder met surfen hebben, nog een leuke activiteit.

5. Workshop fotografie met je smarthphone

Zijn alle bovenstaande activiteiten net wat te actief voor jouw team? Dan is de workshop fotografie met je smartphone misschien wel wat voor jullie.

Leer van onze professional hoe je de meest unieke en leuke momenten met jouw smartphone kan vastleggen om bijvoorbeeld te delen op sociale media.

Hoe maak je de perfecte foto op het strand? Tijdens de zonsondergang of van de meeuwen, met precies de juiste belichting. Dat is wat je onder andere leert tijdens deze workshop. Deze workshop duurt een uur en hierin krijg je vele tips om de juiste foto’s te kunnen maken.

Combineren met een barbecue!

Nadat de activiteit is uitgevoerd is het natuurlijk tijd om even tot rust te komen! Een lekkere en uitgebreide barbecue op het strand kan hierbij volgens ons niet ontbreken. Deze kan geheel verzorgd worden, waarbij wij rekening houden met jouw wensen!

Geïnteresseerd in het organiseren van een stranduitje of een ander leuk uitje? Wij sparren graag met u om gezamenlijk tot het perfecte uitje te komen voor jouw gezelschap!

Deel dit bericht