5 inspirerende vergaderlocaties voor in het voorjaar

Vergaderen in een mooie en inspirerende omgeving? Dat kan bij dtevents! Wij helpen jou om de perfecte locatie uit te kiezen. Hier is onze top 5 inspirerende vergaderlocaties voor in het voorjaar.

Locatie, vergaderen, teambuilding, Top 5 inspirerende vergaderlocaties voor in het voorjaar

Waarom is vergaderen op een andere locatie zo interessant? Tijdens een vergadering kun je samen met je collega’s brainstormen om zo tot nieuwe ideeën te komen. Je bent even weg van je eigen werkomgeving en dit biedt nieuwe mogelijkheden en ideeën.

Dit is onze top 5 inspirerende vergaderlocaties in het voorjaar:

De Villa

De eerste locatie van de top 5 inspirerende vergaderlocaties voor in het voorjaar is De Villa. De Villa is een prachtige en chique locatie, gelegen aan het water in Spaarnwoude. Deze locatie is perfect voor in het voorjaar, omdat het een aansluitend privé stadsstrand heeft. De Villa heeft drie verschillende vergaderzalen met uitzicht op het water, waardoor je met een heerlijk uitzicht kan vergaderen!

Wat deze locatie uniek maakt:

 • Mooi gelegen aan het water
 • Mogelijkheid voor leuke strandactiviteiten
 • Veel parkeergelegenheid

Naast dat De Villa een unieke locatie is, biedt deze locatie verschillende vergaderarrangementen aan. Elk arrangement biedt het gebruik van een flipover en led-scherm aan. Zo heb je een 8-uurs en 4-uurs vergaderarrangement inclusief een lunch en drinken. Daarnaast zijn de vergaderarrangementen uiteraard aan te passen naar wens. Ook hierin gaan wij voor maatwerk!

Tussen de vergaderingen door is het mogelijk om verschillende soorten activiteiten of workshops te volgen, bijvoorbeeld suppen en flyboarden! Op deze manier maak je optimaal gebruik van het prachtige bijgelegen privé stadsstrand.

Teambuilding, Top 5 inspirerende vergaderlocaties voor in het voorjaar Teambuilding, Top 5 inspirerende vergaderlocaties voor in het voorjaar

Zicht op Castricum aan Zee

Deze vergaderlocatie is gelegen aan het strand bij Castricum. Deze plek is perfect voor het voorjaar, omdat je binnen twee stappen op het strand bent, waar je kunt genieten van het geluid van de rustgevende golven. Even tot rust komen op het strand en daarna weer productief verdergaan!

Wat deze locatie uniek maakt:

 • Uitzicht over het strand, de duinen en de zee
 • Rustgevende sfeer
 • Gemakkelijk te bereiken

De vergaderlocatie heeft een multifunctionele zaal met genoeg privacy en een open ruimte. Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig om productief te kunnen vergaderen zoals: flip-overs, beamers, microfoons en wifi.

Bij Zicht op Castricum aan Zee kan een heerlijke lunch worden georganiseerd of een borrel als afsluiting van de inspirerende vergadering. Zo kan er geproost worden op de nieuwe ideeën die zijn ontwikkeld. Het vergaderarrangement kan worden gecombineerd met een sportieve activiteit op het strand, zoals de spannende activiteit Expeditie Robinson. Zo kan je tegelijkertijd bijdragen aan de teambuilding!

Zeezicht, vergaderen Zeezicht, vergaderen

Het Strandpaviljoen

Deze vergaderlocatie is al jaren een bekende plek in Wijk aan Zee. Aan het strand in Wijk aan Zee is een heerlijke plek om te vergaderen. Op deze plek heb je een eigen bar, terras, toiletten en alle geluid/ en lichtvoorzieningen die je nodig hebt. Met het heerlijke weer dat in aantocht is, kunnen de deuren open en kan je genieten van het zeebriesje dat naar binnen waait!

Wat deze locatie uniek maakt:

 • Aan het strand met prachtig uitzicht over de zee
 • Vanaf parkeerplaatsen 5 minuten lopen naar de locatie
 • Gezellige en creatieve locatie

Met de ibiza-stijl inrichting zorgt het voor een creatieve en ontspannen sfeer wat perfect is voor een vergadering. Wat zo fijn is aan deze plek is dat het een aangrenzend terras heeft waar je even een pauze voor jezelf kunt nemen met een heerlijke lunch, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame lokale producten!

Op deze locatie zijn er allerlei activiteiten om tussendoor te doen. Er kunnen verschillende workshops of teambuilding activiteiten op het strand worden georganiseerd zoals powerkiten of blokarten op het strand samen met je collega’s! Zo kan je je gedachten even verzetten.

Timboektoe, strand, vergaderen Timboektoe, strand, vergaderen

Op de heide

De vergaderlocatie op de heide is een rustgevende en rustieke locatie die zich bevindt op een afgelegen boerderij in Alkmaar. Door de binnen- en buitenruimte is het echt een multifunctionele locatie. Het is op deze locatie zelfs mogelijk om het vergaderen te combineren met een rondvaart door de Alkmaarse grachten samen met je collega’s. Het is dus een vergaderlocatie met verschillende mogelijkheden!

Wat deze locatie uniek maakt:

 • Locatie op een afgelegen boerderij
 • Verrassende groene locatie
 • Gemakkelijk te bereiken

Deze vergaderlocatie biedt drie verschillende vergaderruimtes, met verschillende uitstralingen. Eten staat ook centraal bij deze unieke locatie, je kunt hier genieten van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner.

 

Vergaderlocatie, vergaderen, teambuilding, Top 5 inspirerende vergaderlocaties voor in het voorjaar Vergaderlocatie, vergaderen, teambuilding, Top 5 inspirerende vergaderlocaties voor in het voorjaar

Het Landgoed

Deze unieke vergaderlocatie is omringt door de prachtige natuur van Flevoland. Deze plek geeft veel rust en vrijheid. Dit maakt het een unieke locatie om te kunnen vergaderen en perfect voor in het voorjaar!

Wat deze locatie uniek maakt:

 • Prachtig uitzicht over het bos en het nabijgelegen strandje
 • Makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer
 • Vanaf 20 personen

Het is mogelijk om op meerdere manieren te vergaderen bij locatie het Landgoed bijvoorbeeld in de Boshut. Deze plek is perfect voor een vergadering wat te combineren is met een lekkere wandeling door het bos of een leuke teamactiviteit! De Boshut heeft binnen een houtkachel en buiten een ruimte met een open vuurplek.

Op deze locatie is het zelfs mogelijk om te kamperen! Er zijn ook andere faciliteiten aanwezig zoals: meditatie, yoga en een strandje. Dit is perfect om tot rust te komen en het zorgt ervoor dat je daarna meer energie en concentratie hebt! Ook is het perfect voor teambuilding.

Vergaderen, vergaderlocaties, teambuilding, Top 5 inspirerende vergaderlocaties voor in het voorjaar Vergaderen, vergaderlocaties, teambuilding, Top 5 inspirerende vergaderlocaties voor in het voorjaar

Ben je benieuwd welke andere activiteiten wij aanbieden? Bekijk dan hier onze teamuitjes. Deze zijn mogelijk op elke gewenste locatie!

Deel dit bericht