Uniek aanbod

aan teamuitjes

Wij helpen jou graag met het organiseren van een uniek teamuitje in jouw regio! Gezamenlijk komen wij tot een passend programma, aansluitend op de wensen van de groep.

Teambuilding Bumperball buitenactiviteit op locatie Zaandam Amsterdam Utrecht Rotterdam Alkmaar Haarlem Zandvoort aan zee Castricum Egmond aan zee Noord-Holland teamuitje

Teamuitjes in elke regio!

Wij organiseren voor jou het leukste teamuitje op maat in de regio Noord-Holland! Zowel voor kleine als grote groepen zijn wij het creatiefste bureau op het gebied van de creatie en organisatie van teamuitjes en personeelsfeesten. Op zoek naar een teamactiviteit gericht op bijvoorbeeld sport en spel, teambuilding, duurzaamheid of een speurtocht? dtevents regelt het! Wij helpen graag met creatieve en unieke ideeën om dit te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagje suppen door de grachten van Alkmaar of een potje Archery tag op het strand in Castricum.

Door het ruime aanbod aan teamactiviteiten zal er voor elk team een unieke en passende activiteit te vinden zijn. Het teamuitje kan georganiseerd worden op elke locatie en wij zorgen natuurlijk voor een onvergetelijke dag waarbij jij jouw collega’s op een andere manier leert kennen!

Speurtochten

Strand

Sport en spel