Maak kennis met Myra!

Stagelopen bij dtevents vliegt voorbij! De ene dag ben je bezig met het ontwikkelen van producten en de andere dag sta je op een evenement. Ik loop een half jaar stage bij dtevents en ik hoop hier erg veel te leren!

Foto blog

Stage lopen bij het creatiefste evenementenbureau van Noord-Holland!

Hallo, mijn naam is Myra Ruijs en ik ben 20 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders en zusje in Koog aan de Zaan. Momenteel volg ik de opleiding Leisure and Events Management op de Hogeschool Inholland. Ik zit in mijn derde leerjaar en dat betekend dat ik een half jaar stage moet lopen in de vrijetijdssector. Dit mag ik doen bij dtevents, een creatief en groeiend bedrijf.

In totaal loop ik 20 weken stage en elke week ben ik vier dagen aan het werk bij dtevents. Tijdens mijn stage leer ik veel over het ontwikkelen van producten, het contact met klanten, het draaien van events en nog veel meer. Mijn passie is om mensen blij te maken met een evenement dat ik heb opgezet. Hiervoor zit ik bij dtevents goed op mijn plek. Tijdens het stagelopen bij dtevents hoop ik meer te leren over de vrijetijdsbranche. Ik kan niet wachten om nieuwe ervaringen op te doen en mijzelf te ontwikkelen als professional binnen de evenementen- en vrijetijdsbranche.

Naast dat ik stage loop bij dtevents, werk als bediende bij Eetcafé de Toog. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Hier leer ik veel over contact met de gasten, werken in een team en snel kunnen schakelen. Daarnaast ben ik veel bezig met sporten. Ik tennis wekelijks bij tennisvereniging Westzijderveld. Bovendien loop ik ook hard, in september heb ik meegedaan met de Dam tot Damloop. Naast stage, sporten en werken hou ik ervan om op pad te gaan met mijn vrienden. Ik ben vaak te vinden op een leuk festival of een feestje. Ik hoop dat je mij beter hebt leren kennen!

Tijdens mijn stage hoop ik veel te leren en ik kijk hier erg naar uit!

Stagelopen

Deel dit bericht