Speurtocht

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een origineel en leuk bedrijfsuitje? Ga dan voor een speurtocht bedrijfsuitje! Een speurtocht is niet alleen een gezellige en ontspannen activiteit, maar ook een leuke teambuilding activiteit. Door samen te werken en uitdagende opdrachten uit te voeren, leer je elkaar beter kennen en versterk je de onderlinge band. Bovendien is een speurtocht geschikt voor zowel kleine als grote groepen en kan het op diverse locaties worden georganiseerd. Kortom, een speurtocht is de ideale activiteit voor een geslaagd bedrijfsuitje!

Speurtocht bedrijfsuitje originele teamuitjes unieke personeelsuitje teambuilding

Ben je op zoek naar leuke teamuitjes ideeën voor jou en je collega’s? Overweeg dan een unieke speurtocht! Met een speurtocht bedrijfsuitje beleef je een dag vol avontuur, samenwerking, actie en bovenal plezier. Een leuke speurtocht is perfect voor een teambuilding bedrijfsuitje.

Wandelspeurtocht teamuitje

Wij bieden drie verschillende wandelspeurtochten aan. Neem hieronder een kijkje naar de mogelijkheden en beleef een leuke outdoor bedrijfsuitje.

Wandelen, speuren en culinair genieten

Ontdek de culinaire speurtocht, wandelen, speuren en culinair genieten. Deze actieve wandelspeurtocht is een groepsactiviteit waarbij je samen met anderen door de Zaanstreek, Egmond, Rotterdam of Delft loopt. Tijdens deze 2 uur durende speurtocht kom je langs verschillende interessante plekken en leer je meer over de geschiedenis van de stad of regio. Bij elke locatie zijn er originele vragen bedacht die je samen met je collega’s beantwoordt in teams. Dit maakt het niet alleen een leuk uitje, maar ook een teambuilding activiteit waarbij je samenwerkt en elkaar beter leert kennen.

SmartWalk

Ook bieden wij de SmartWalk aan. Bij de SmartWalk ontdek je op een interactieve manier samen met je collega’s een stad of regio. Via een uitgestippelde route, die je zelfstandig zonder gids kunt volgen via WhatsApp, leer je niet alleen meer over verschillende locaties, maar krijg je ook vragen die je kunt beantwoorden om punten te verdienen. Op deze manier wordt de wandeltocht niet alleen leuk, maar ook uitdagend en competitief! De Smartwalk is te beleven in Egmond aan Zee, de Zaanstreek en Delft.

Skoilewinkie doen

Daarnaast kun je samen met je collega’s een Skoilewinkie doen. Bij het teamuitje Skoilewinkie ga je samen met je collega’s op zoek naar de locatie van het derper vrouwtje. Je wordt in verschillende teams verdeeld en ieder team krijgt een eigen tasje met verschillende enveloppen, een pen, een flesje water en een lekkere snack. Elk team start op een andere locatie, maar eindigt op dezelfde plek. Het doel is om als eerste het derper vrouwtje te vinden. Als jouw team het derper vrouwtje als eerste vindt, hebben jullie gewonnen! Dit leuke en originele teamuitje vindt plaats in Egmond aan Zee.

Wandelspeurtocht teamuitje

Speurtocht op de fiets

Naast leuke wandelspeurtochten bieden wij ook unieke speurtochten aan op de fiets!

Speurtocht op een E-fatbike

Zo kun je kiezen voor een speurtocht op een E-fatbike. Tijdens de speurtocht worden jij en je collega’s verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt een eigen tasje met enveloppen, een pen, een flesje water en een lekkere snack. De teams beginnen ieder op een andere locatie, maar komen uiteindelijk samen op dezelfde plek. Gedurende een tijd van 2,5 uur voeren jullie verschillende opdrachten uit, lossen raadsels op en maken foto’s en video’s om punten te verdienen. Dit is een fantastische teambuilding activiteit waarbij samenwerking centraal staat. De speurtocht kan plaatsvinden in Volendam, de Zaanstreek, Amsterdam en Egmond aan Zee.

Speuren en dineren in Amsterdam

Tijdens de fietsspeurtocht, speuren en dineren in Amsterdam, ontdek je alle hoogtepunten van de stad, zoals de grachten, het Anne Frank huis en de mooie Amsterdamse straten. Met aanwijzingen en tips word je door de stad geleid en leer je ook nog eens veel over de geschiedenis van Amsterdam. Tijdens deze speurtocht zijn er leuke foto- en video-opdrachten die voor hilarische momenten zorgen en zorgen voor een blijvende herinnering. Ook tijdens deze speurtocht werk je samen met je collega’s in teamverband.

Speurtocht door de Zaanstreek

Beleef de fietsspeurtocht door de Zaanstreek en ontdek de mooiste highlights van de regio. Je wordt ingedeeld in teams en krijgt aanwijzingen en tips om de route te volgen door het oudste industriële gebied van Nederland. Tijdens deze educatieve speurtocht leer je veel over de geschiedenis van de Zaanstreek. Maar ook voor de nodige humor en plezier wordt gezorgd, met hilarische foto- en video-opdrachten die je samen met je teamgenoten moet uitvoeren. Zo wordt deze speurtocht niet alleen een leerzame, maar ook een leuke en onvergetelijke teambuilding activiteit!

Speurtocht op de fiets

Teamuitjes op locatie

Laat ons jullie bedrijf helpen bij het organiseren van op maat gemaakte teambuilding teamuitje op verschillende locaties door heel Nederland. Onze uitgebreide ervaring en ons enthousiasme stelt ons in staat om op maat gemaakte teamuitjes te creëren die aansluiten bij jullie bedrijf en doelstellingen. Versterk en verbind jouw team met onze unieke en effectieve teamuitjes!

Bekijk de leukste teamuitjes in:
Alkmaar
Amersfoort
Amsterdam
Arnhem
Delft
Egmond
Haarlem
Hoorn
Medemblik
Purmerend
Rotterdam
Scheveningen
Utrecht
Veluwe
Volendam
Waterland
Zaandam