Routebeschrijving fietsers/voetgangers/brommers

Om bij het creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland te komen met de fiets/brommer of op de voet, volg je deze routebeschrijving. Volg de Westzijde tot je aankomt bij de west-ingang van de Verkade fabriek (de west-ingang zit naast de Verskade).

Als je met de fiets/brommer bent, kun je deze vóór de west ingang in/bij het fietsenrek neerzetten. Wanneer hier geen plek is, zijn er rondom het gebouw ook plekken om je fiets/brommer neer te zetten.

Loop de poort bij de west-ingang in en loop door naar de deur linksachter met gele kozijnen. Loop tot halverwege de hal, hier bevindt zich aan de linkerkant een deur. Ga via deze deur naar de eerste etage. Wanneer je op de eerste etage bent loop je rechtdoor door de deur en vervolgens naar rechts door de zwarte deur. Daarna is er een witte schuifdeur, wanneer je deze open doet ben je in het kantoor van dtevents!

Verkadefabriek, evenementenbureau, vergaderlocatie

Routebeschrijving auto

Kom je met de auto? Volg dan deze routebeschrijving. Volg de Westzijde en rijdt het parkeerterrein op bij het glazen gebouw ‘Belarto’. Parkeer hier je auto en loop door naar de ingang bij Noord. Neem de eerste deur naar rechts en loop naar de eerste etage. Wanneer je bij de eerste etage aankomt loop je rechtdoor door de deur en vervolgens naar rechts door de zwarte deur. Daarna is er een witte schuifdeur, wanneer je deze open doet ben je in het kantoor van dtevents!

verkadefabriek, evenementenbureau