Reserveer nu één van onze kerstarrangementen!

Het is bijna weer die tijd van het jaar waarin de straten worden verlicht, de geur van verse dennenbomen in de lucht hangt en iedereen in de feeststemming komt. Kerst nadert snel, en wat is een betere manier om de magie van het seizoen te omarmen dan met een volledig verzorgd, onvergetelijk kerstarrangement voor het bedrijf? Laat je inspireren door de nieuwsbrief met twee complete arrangementen in Amsterdam, Zaandam voor een betoverende kerstervaring met jouw collega's! Er is op deze manier voor ieder wat wils.

Kerstborrel kerstuitje kerst bedrijfsuitje teamuitje personeelsuitje op locatie Amsterdam Zaandam

1# Kerstival in Zaandam

Op een industriële plek vol met geschiedenis ligt een locatie, waar in december 2023 een winters festival gehouden wordt met als thema kerst. Kerstival dus! Op deze bijzondere sfeervolle locatie kan je terecht met je team of hele bedrijf om te geniten van heerlijke gerechten en drankjes en leuke activiteiten, een silent disco en een photobooth.

5 uur – € 112,50 exclusief BTW

Kerstival op het Hembrugterrein bij Lab44.

  • Vrij parkeren
  • Een unieke photobooth!
  • Diverse activiteiten, zoals bierpul schuiven, skibroek hangen, skistok vangen en spijkerslaan.
  • DJ en Silent Disco!
  • Heerlijke catering, waaronder geroosterde marshmallows.

17:15 18:00 Binnenkomst inclusief glühwein of warme chocomel en diverse hapjes
18:00 22:30 Diner (winter BBQ) en diverse activiteiten
22:30 Einde avond en kerstgeschenk (Zaans biertje) genieten van heerlijke gerechten en drankjes en leuke activiteiten, een silent disco en een fotobooth.

#2 Op de ski’s naar Amsterdam

Tijdens de wintermaanden wordt een restaurant midden in Amsterdam omgetoverd tot een sfeervolle winterse plek waar je kan genieten van heerlijke Oostenrijkse gerechten met een Amsterdams tintje. Een plek waar het knusse kerstgevoel, heerlijke kerstmenu’s, workshops en verwarmende drankjes voor je geregeld worden.

Wij bieden de volgende workshops aan:
– winterse cocktails maken
– het perfecte kiekje met je smartphone
– kunst maken van zwerfafval

Een Oostenrijks arrangement inclusief eten, photobooth, silent disco en 1 workshop) kan je al reserveren vanaf 112,50 euro p.p.

Oostenrijks walking diner vanuit kersthuisjes

Welkom: Huisgemaakte glühwein

Drankjes: Op nacalculatie

Menu:
Heerljke Oostenrijkse gerechten, bestaande uit:
– Goulashsoep of Hollandse erwtensoep
– Flammkuchen
– Hazenpeper uit een weckpotje
– Curryworst met homemade currysaus
– Patatje rendang
– Apfelstrüdel

Alle gerechten worden uitgelopen of zijn op te halen vanuit de kersthuisjes.

kerstcocktail workshop op locatie op maat teamuitje creatief kerst

Kerstactiviteiten

Meer inspiratie nodig voor een leuke activiteit tijdens de feestdagen? De kerstbingo of pubquiz zijn leuk om te combineren met een knus diner of een feestavond. Dit organiseren wij graag voor jullie!

#1 Kerst Pubquiz

De feestdagen staan in het teken van gezamenlijk spellen spelen en heel veel plezier! Een spel dat echt niet mag ontbreken is natuurlijk de pubquiz. Het is nu mogelijk om dit samen met je collega’s te doen tijdens jullie jaarlijkse kerst teamuitje of evenement.

Ga samen met je collega’s gezellig quizzen, onder het genot van een hapje en een drankje. Een ervaren quizmaster, verkleed als de kerstman, zorgt ervoor dat jij en je collega’s gegarandeerd een leuke middag of avond gaan beleven.

Vanaf € 17,50 p.p.

 

Kerst pubquiz zakelijk

#2 Kerst bingo

BINGO! Heb jij zin om samen met je collega’s een sfeervolle avond te beleven? Ga dan ouderwetse bingo spelen samen met je collega’s. En dat dan uiteraard helemaal in de kerstsferen. Gegarandeerd een gezellig teamuitje, daar zorgen wij voor!

Ook bij deze activiteit is de Quizmaster verkleed als kerstman. En wees voorbereid! Ook met de kerstbingo staat er een hoge straf op de valse bingo… Zing een echte kerstklassieker voor het hele gezelschap.

Vanaf € 22,50 p.p.

Kerst pubquiz zakelijk

Reserveer nu jouw kerstarrangement, voordat het is volgeboekt!

Vragen? Bel ons gerust!

Deel dit bericht