Pre-launch Party SAIL Amsterdam 2025

Kom langs bij de Pre-launch party SAIL Amsterdam 2025 en schrijf jouw bedrijf in!

Kom 26 januari 2024 langs bij onze exclusieve pre-launch party om je in te schrijven voor een van de tofste evenementen van 2025: SAIL Amsterdam 2025! Wil jij voor je bedrijf een inspirerende dag organiseren? Kom dan bij ons langs en schrijf jouw bedrijf in voor SAIL 2025. Wees er op tijd bij, want er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar.

We verwelkomen je op onze unieke locatie met een gezellig praatje, hapje, drankje en natuurlijk de inschrijving.

We zien jullie graag op 26 januari tussen 13.00 en 17.00 bij de Oude Verkade Fabriek, Westzijde 178M, Zaandam.

Over SAIL 2025

Samen met SAIL Amsterdam streven wij naar het bieden van exclusieve en unieke ervaringen. Het SAIL Amsterdam evenement in 2025 is een grote maritieme beleving en zorgt voor een unieke sfeer. Dit jaar vieren wij de 10de editie van SAIL Amsterdam en tevens de 750ste verjaardag van Amsterdam. Wij hebben hier een aantal unieke arrangementen voor SAIL 2025 voor ontwikkeld.

Zowel dtevents als SAIL Amsterdam hechten waarde aan persoonlijke aandacht. dtevents benadrukt een zeer persoonlijke aanpak met ontmoeten met aandacht en zorgt samen met SAIL Amsterdam, als een grootschalig evenement, voor een memorabele ervaring. Daarnaast wordt er gezorgd voor een maatschappelijke betrokkenheid in de vorm van SDG’s. Deze worden meegenomen in de arrangementen.

Deel dit bericht

Ook leuk om te lezen