Pre-Launch Party SAIL 2025 was een succes!

Na een succesvolle afsluiting van de Pre-Launch Party voor SAIL Amsterdam 2025, gaan we graag aan de slag met de concepten. Heb je je nog niet ingeschreven voor een van onze geweldige concepten voor SAIL 2025? Bekijk dan hier alle mogelijkheden!

Afgelopen vrijdag 26 januari hebben we onze relaties mogen verwelkomen om een exclusieve preview te krijgen van de veelbelovende concepten die we hebben ontwikkeld voor SAIL Amsterdam 2025. De sfeer was inspirerend, de gasten waren enthousiast, en we willen graag de tijd nemen om onze dankbaarheid te uiten voor iedereen die aanwezig was en heeft bijgedragen aan dit event.

De Experience Room

Onze pre-launch party vond plaats op het kantoor van dtevents, waarbij de aankleding van de experience room zorgde voor een het nautische thema van SAIL en een indruk gaf van de concepten die zijn ontwikkeld. Onder het genot van een hapje, drankje en sfeervolle saxofoonmuziek hebben we onze gasten mogen begeleiden door onze experience room, waar alle concepten uitgezet waren op schildersezels. Een deel van de ruimte was prachtig aangekleed door een van onze partner kunstenaars, wat zorgde voor een echte eye cather!

Sneak peek concepten

Tijdens de pre-launch party hebben we onze gasten een exclusieve sneak peek gegeven van de innovatieve concepten die we hebben ontwikkeld voor SAIL Amsterdam 2025. Wij vinden toekomstbestendige concepten erg belangrijk. Met de SDG’s in gedachten hebben we concepten ontwikkeld als duurzame initiatieven. Tijdens de Pre-Launch hebben we hier ook erg leuke reacties op mogen ontvangen. Waardoor we er nog meer naar uit kijken om deze concepten tot leven te brengen!

Ook hebben we aan de winnaar van de verloting een voucher mogen uitreiken voor een tweepersoons arrangement voor SAIL, gefeliciteerd Natascha!

Nu de pre-launch party voorbij is, zullen we verder gaan starten met het realiseren van de concepten aan de hand van jullie wensen!

Ben je niet aanwezig geweest bij de pre-launch party maar wel enthousiast geworden en benieuwd naar de concepten die wij aanbieden voor SAIL 2025? Bekijk dan deze brochure voor meer informatie en neem contact op via info@dtevents.nl of bel met ons één van onze collega’s op nummer: 085 747 04 76

Brochure SAIL Amsterdam ’25

Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de
Pre-Launch Party. Samen gaan we op weg naar een buitengewoon SAIL Amsterdam 2025. Let the wave begin!

Deel dit bericht