Over ons

Ontmoeten met aandacht!

Hoe zou jouw ideale bedrijfsevenement of teamuitje eruit moeten zien? Deze vraag stellen wij regelmatig aan onze klanten. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, uitgebreid vragen te stellen, creëren wij een passend en verrassend concept voor ieder evenement. Ontmoeten met aandacht staat hierbij centraal!

Waarom dtevents?

Onze kracht ligt bij het organiseren van hét ultieme bedrijfsevenement! Met nauwkeurige afstemming en doelgerichte vragen zorgen wij er altijd voor dat jullie specifieke wensen volledig vertaald worden naar een passend evenementenconcept. Hiermee verzekeren wij jullie van een onvergetelijke dag voor jou en je collega’s, waarbij wij organisatie van A tot Z op ons nemen.

Dankzij onze trouwe klanten hebben wij veel ervaring door het tot stand brengen van een diversiteit aan evenementen, variërend van inspirerende banenmarkten en bruisende bedrijfsfestivals tot warme familiedagen en spetterende jubilea! Elk evenement is voor ons de unieke kans om onze creativiteit en professionaliteit te bundelen tot een evenement om te herinneren.

Zijn er vragen over specifieke evenementen, zoals bedrijfsfestivals of bijvoorbeeld themafeesten en natuurlijk meer? Onze kennis is up-to-date! Maak vrijblijvend kennis met één van onze event-creators of -producers om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Team dtevents evenementenbureau

"Wij zijn een eigenwijs en creatief bedrijf, dat aandacht heeft voor details en de mens! Iedere dag vertalen wij werkgeluk naar een leuke activiteit voor onze klanten en zien wij lachende gezichten. Dat is waar wij hét voor doen. "