Over ons

Ontmoeten met aandacht!

Hoe ziet jouw ideale bedrijfsevenement of teamuitje eruit? Dit is een vraag die wij vaak stellen aan onze klanten. Door zoveel mogelijk vragen te stellen en te luisteren naar de behoefte van de klant komen wij tot een passend én verrassend idee voor een evenement. In elk geval staat ontmoeten met aandacht centraal!

Waarom dtevents?

Met behulp van de juiste vragen en jullie wensen creëren wij het perfecte evenement. Wij zorgen ervoor dat jij en je collega’s een onvergetelijke dag ervaren en ontzorgen jullie hierin volledig.

Wij beschikken over unieke vergaderlocaties in de omgeving Noord-Holland en Midden-Nederland, er is voor ieder wat wils. Activiteiten in deze regio zijn dan ook onze specialiteit. Vragen over onze activiteiten? Wij weten alles! Je kunt vrijblijvend kennismaken met één van onze adviseurs en de mogelijkheden bespreken.

 

Team dtevents evenementenbureau

"Wij zijn een eigenwijs en creatief bedrijf, dat aandacht heeft voor details en de mens! Iedere dag vertalen wij werkgeluk naar een leuke activiteit voor onze klanten en zien wij lachende gezichten. Dat is waar wij hét voor doen. "