Ontdek onze locaties – januari 2023!

Wist je dat vergaderen op externe locaties ervoor zorgt dat je concentratie verhoogd, wat zorgt voor een effectievere vergadering? dtevents biedt negen gloednieuwe vergader- en evenementenlocaties aan met verschillende faciliteiten, voor iedereen wat dus! De vergaderlocaties zijn geschikt voor workshops, onboarding trajecten, trainingen, leadership dagen, strategievormingen, heidagen, congressen en allerlei soorten vergaderingen. Ontdek de nieuwste locaties in deze blog!

teamuitje, evenementenlocatie, vergaderlocatie, evenementenbureau, Ontdek onze locaties - januari 2023!

Ons nieuwe aanbod aan vergaderlocaties zorgt voor effectieve vergaderingen, omdat een nieuwe omgeving zorgt voor inspiratie. Het stimuleert de creativiteit binnen het team, waardoor er nieuwe ideeën ontstaan. Maak vergaderen nog leuker door het te organiseren met één van onze nieuwe locaties! Door de vergadering te combineren met een lunch of diner zorg je ervoor dat er plezier wordt gemaakt binnen het team. Het maakt de vergadering een gezellig dagje uit wat zorgt voor teambuilding en meer werkgeluk! Leer verder en ontdek onze locaties!

De Boerderij in de duinen

Of je nou op zoek bent naar een locatie voor een evenement of vergadering, de Boerderij in de duinen heeft het allemaal! Deze locatie ligt in Egmond en geeft een rustgevende en inspirerende sfeer, waardoor het een perfecte locatie is om met je collega’s te vergaderen.

De afgelegen locatie zorgt ervoor dat het een gezellige evenementenlocatie is, waarbij je een muziekje op kan zetten en lekker kan lunchen, borrelen of dineren. De locatie is ook uitermate geschikt voor personeelsfeesten. Geniet van de prachtige omgeving bij deze vergader- en evenementenlocatie en laat je inspireren!

Aantal zalen: 3

Minimaal aantal personen: 10

Maximaal aantal personen: 120

teamuitjes, evenementenlocatie, evenementenbureau, Ontdek onze locaties - januari 2023!

De Villa

Ben je op zoek naar een unieke vergader- en evenementenlocatie met uitzicht over het water en privé terras? Dan is de locatie in Spaarnwoude voor jou! De Villa heeft een chique en vrije sfeer en jij en je collega’s krijgen onbeperkt toegang tot koffie en thee! De Villa heeft drie ruime zalen die zowel apart als samen gehuurd kunnen worden.

De locatie is niet alleen perfect voor vergaderingen, maar ook voor evenementen. De Villa heeft een bar, restaurant en terras met privé strand. Bij alle faciliteiten kunnen jij en je collega’s genieten van het heerlijke eten van de Villa. Daarnaast is het mogelijk om activiteiten te organiseren op het strand. Geniet samen met je collega’s van het diverse aanbod van de unieke locatie!

Aantal zalen: 3

Minimaal aantal personen: 8

Maximaal aantal personen: 250

vergaderen, vergaderlocatie, sfeervol, evenement, team, Ontdek onze locaties - januari 2023!

De Zeevaarder

Wist je dat Egmond aan Zee één van de meest bezochte stranden is in Nederland? Perfecte evenementenlocatie dus! Wij bieden een prachtige locatie op het strand, waarbij een gezellig evenement gegarandeerd is, namelijk De Zeevaarder! Bij deze evenementenlocatie is een verhoogd terras om samen met je collega’s te zitten en te genieten van het uitzicht over de zee! Daarnaast is de locatie uitermate geschikt voor een gezellige feestavond met je collega’s en uiteraard kan je genieten van het lekkere eten dat het restaurant te bieden heeft.

Minimaal aantal personen: 50

Maximaal aantal personen: 400

Vergaderen, vergaderlocatie, aan zee, rustgevend, Ontdek onze locaties - januari 2023!

Op de Heide

In Alkmaar is de perfecte locatie voor zowel vergaderingen als evenementen, namelijk Op de Heide! De locatie biedt meerdere ruimtes om in alle rust te vergaderen: De Stal, De Boerderij en het Tuinhuis. Alle vergaderruimtes zijn apart van elkaar te huren, maar je kan ook de hele locatie Op de Heide huren!

De locatie is niet alleen geschikt voor vergaderingen, maar ook voor evenementen! In zowel de binnen als de buitenruimte kan je samen met je team lekker lunchen of dineren. Wanneer het buiten geen lekker weer is kunnen er 300 personen genieten van de authentieke sfeer. In de zomer kunnen er 700 mensen Op de Heide, waarbij iedereen kan genieten van het grote buitenterras. Of je nou een vergadering of evenement hebt, op deze groene en unieke locatie is alles mogelijk!

Aantal zalen: 3

Minimaal aantal personen: 8

Maximaal aantal personen: 300 (700 in de zomer)

teamuitje, evenementenlocatie, vergaderlocatie, evenementenbureau, Ontdek onze locaties - januari 2023! teamuitje, evenementenlocatie, vergaderlocatie, evenementenbureau, Ontdek onze locaties - januari 2023!

De Happening

Het komt waarschijnlijk niet als verassing dat de meeste evenementen in Nederland, plaats vinden in Amsterdam. Wij bieden een multifunctionele evenementenlocatie op het IJ, namelijk de Happening! De bijzondere evenementenlocatie heeft een industriële sfeer, wat past bij de omgeving van het NDSM-terrein. Het is een grote loods dat aangepast kan worden naar je eigen smaak, hoe uniek is dat! Tijdens het evenement kunnen jij en je collega’s gebruik maken van de twee terrassen die horen bij het gebouw.

Minimaal aantal personen: 50

Maximaal aantal personen: 840

Evenementen evenementenlocatie locatie vergadering uniek, Ontdek onze locaties - januari 2023!

Zicht op Castricum aan Zee

Wil je samen met je collega’s vergaderen in een rustgevende omgeving? Dan is de vergaderlocatie Zicht op Castricum aan Zee voor jou! De vergaderlocatie heeft een multifunctionele zaal met uitzicht over het strand en de zee. Is de vergadering klaar of hebben jij en je collega’s een pauze nodig? Geniet dan samen van het lunchaanbod en de rustgevende golven!

Aantal zalen: 1

Minimaal aantal personen: 10

Maximaal aantal personen: 100

vergaderlocatie evenementenlocatie vergaderen evenement, Ontdek onze locaties - januari 2023!

De Whale

Heb je behoefte aan een historische locatie om te vergaderen? De Whale is een prachtige locatie op de Zaanse Schans, omgeven door historie! Samen met je collega’s kan je vergaderen in de zaal en vervolgens lunchen op het terras aan de Zaan. Laat je inspireren op deze bijzonder vergaderlocatie!

Aantal zalen: 1

Minimaal aantal personen: 6

Maximaal aantal personen: 40

vergaderlocatie, evenementenbureau, teamuitjes, Ontdek onze locaties - januari 2023!

De Brewery

De Brewery is een unieke vergaderlocatie in de enige brouwerij uit de Zaanstreek. Het is een huiselijke vergaderlocatie dat uitermate geschikt is voor informele vergaderingen. De locatie heeft twee ruimtes: het restaurant en een afgesloten ruimte binnen het restaurant. Beide ruimtes zijn apart en samen te huren. Na de vergadering kan je er zelfs voor kiezen om een rondleiding te nemen door de brouwerij en om een bierproeverij te doen, hoe uniek is dat!

Aantal zalen: 2

Minimaal aantal personen: 8

Maximaal aantal personen: 100

vergaderlocatie, evenementenbureau, teamuitjes, Ontdek onze locaties - januari 2023!

Hotel Zuiderduin

Wil jij vergaderen in een van de grootste congreslocaties van Nederland? Dan is de vergaderlocatie Hotel Zuiderduin voor jou! De vergaderlocatie heeft een divers zalenaanbod, waarbij alle soorten vergaderingen mogelijk zijn van klein naar groot. Wanneer de vergadering klaar is of je samen met je collega’s een pauze wil kan je het mooie strand van Egmond aan Zee op en genieten van de buitenlucht.

Aantal zalen: 35

Minimaal aantal personen: 8

Maximaal aantal personen: 800

evenementenbureau, teamuitjes, vergaderlocatie, Ontdek onze locaties - januari 2023!

*Het maximale aantal personen is afhankelijk van de opstelling van de vergadering.

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe locaties! Voor meer informatie over de nieuwe vergader- en evenementenlocaties kun je contact opnemen met ons.

Deel dit bericht