Ondernemersevent IJmond Werkt!

Afgelopen donderdag (8 april) was ik aanwezig bij het ondernemersevent van IJmond Werkt!, op uitnodiging van het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond. Het was een inspirerende middag, waar de Award voor sociaal ondernemerschap, zoals elk jaar sinds 2004, werd uitgereikt.

De drie genomineerden waren Natural Cosmetics Holland, Cycloon Post en fietskoeriers en Bourgondisch Lifestyle. Aan de hand van twee films brachten de aanwezigen hun stem uit! Na twee rondes kwam Natural Cosmetics Holland als winnaar uit de bus. Alle drie de genomineerden ontvingen een Award en bloemen van de Beverwijkse wethouder tijdens het Ondernemersevent IJmond Werkt!

 

 

 

Ondernemersevent IJmond Werkt! Ondernemersevent IJmond Werkt!

Vanuit IJmond Werkt, de sociale werkplaats, is een veiling in het leven geroepen! Een glasplant (zie foto), gemaakt door Jolanda van den Top. De opbrengst hiervan gaat naar de drie genomineerden.
Wat ons betreft zijn alle drie genomineerden winnaars!

Daarom willen wij graag nog een extra prijs geven. Wandelen, speuren en culinair genieten met het team! Namens dtevents feliciteren wij de genomineerden van harte met deze bijzondere nominatie!
Hierbij een oproep voor de winnaars om contact met mij op te nemen. We kijken ernaar uit om jullie persoonlijk te ontmoeten.

Wil jij nou meer informatie over dtevents? Klik dan hier.

Deel dit bericht

Ook leuk om te lezen