Ondernemers slaan handen ineen

Koog aan de Zaan, 9 mei 2022 – Vanaf 15 mei 2022 gaan Event World en dtevents de samenwerking verder intensiveren, via een strategische samenwerking. Voor beide partijen waren het pittige jaren waarin weinig offline georganiseerd kon worden. Nu alles weer mogelijk is, stromen de aanvragen bij de bedrijven binnen. Om aan deze aanvragen te kunnen voldoen en klanten een onvergetelijk evenement te bezorgen, is het nodig om de intensieve samenwerking van de afgelopen jaren te verdiepen.

Event World en dtevents gaan een strategische samenwerking aan

Van crisis naar racebaan
De afgelopen jaren zat de evenementenbranche in zwaar weer. Door corona konden er niet of nauwelijks, en in ieder geval met restricties, evenementen worden georganiseerd. Veel ondernemers slaan handen ineen. Nu er weer volop georganiseerd kan worden, komen er extra drukke tijden aan.

Remon Harmelwaard, eigenaar dtevents: “We hebben de afgelopen jaren overleefd door de creativiteit met onze partners te bundelen. Nu er weer drukke tijden aankomen, willen we dit alleen maar vasthouden om elkaar op allerlei fronten te blijven ondersteunen en helpen. dtevents is daardoor de afgelopen jaren, ondanks alles, blijven groeien.”


Groei

Beide bedrijven zien het aantal evenementen en uitjes weer enorm toenemen. “dtevents en Event World beschikken over hetzelfde DNA. De bedrijven zijn er beide op gericht om hun klanten de perfecte beleving mee te geven in de regio Noord-Holland. Daarbij willen Remon en ik allebei blijven innoveren en vernieuwen, kansen benutten om klanten altijd nieuwe inspiratie en belevenissen te bieden”, aldus Event World eigenaar Marcel Freeze.

Landelijke uitbreiding
“Eén van deze kansen is, geografische dekking. Door de pandemie en het ontwikkelen en aanbieden van de online diensten van dtevents, hebben wij veel nieuwe klanten aangenomen buiten de regio Noord-Holland. Dit was online, dus eenvoudig te organiseren vanuit Noord-Holland. Event World heeft al veel klanten door hele land, dus door deze samenwerking zijn wij nu ook in staat om door het hele land onze creativiteit aan te bieden”, vult Harmelwaard aan.

Samenwerking dtevents EventWorld, Noord-Hollandse ondernemers slaan handen ineen Samenwerking dtevents EventWorld, Noord-Hollandse ondernemers slaan handen ineen

Over dtevents
dtevents is het creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland, welke evenementen creëert en organiseert voor de zakelijke markt. Van bedrijfsevenementen en congressen, tot unieke teamuitjes en vergaderingen op een bijzondere locatie. Daarnaast denken zij dagelijks met klanten mee over vraagstukken op organisatieniveau. Alle activiteiten die gecreëerd en georganiseerd worden dragen bij aan belangrijke HR-thema’s, zoals werkgeluk, duurzaamheid, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Over Event World
Event World organiseert activiteiten voor alle doelgroepen. Ze houden zich elke dag bezig met het organiseren van kinderfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, events, sportdagen voor scholen en meer. Alle activiteiten zijn mobiel en flexibel. Dit betekent dat zij alle activiteiten bijna overal in Nederland kunnen aanbieden en op uw wensen kunnen afstemmen.

Ondernemers slaan handen ineen

Deel dit bericht

Ook leuk om te lezen