Nostalgische Summer Party als bedrijfsevenement: Stap terug in de tijd!

Organiseer een uniek bedrijfsevenement in de zomer met de Nostalgische Summer Party van dtevents in samenwerking met Lab44 in Zaandam! Terug naar de jaren '80 en '90 met iconische muziek, activiteiten zoals jo-jo'en en culinaire hoogstandjes uit die tijd. Versterk de teamgeest en verhoog de motivatie!

Nostalgische summerparty bedrijfsevenement

Ben je op zoek naar iets echt unieks als bedrijfsfeest in de zomer, waar gegarandeerd iedereen plezier aan zal beleven? Ga dan op een trip down memory lane met je collega’s! Een kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en terug te gaan naar de zorgeloze dagen van vroeger. De Nostalgische Summer Party, georganiseerd door dtevents, is precies wat je zoekt! In deze blog duiken we dieper in het concept, waar plezier, nostalgie en zomerse vibes samenkomen voor het perfecte bedrijfsevenement!

Een reis naar vroeger  

Samenkomen met je collega’s op een heerlijke zomerse dag, iets om elk jaar weer naar uit te kijken. Nu de zomers steeds warmer worden, is het perfect om binnen en buiten met elkaar te combineren. En dat vol met herinneringen aan de goede oude tijd. Je wordt ondergedompeld in de sfeer van vroeger, waar je herinneringen ophaalt aan die zorgeloze zomers. Met muziek die je terugbrengt naar de jaren ’80 en 90’. Een tijd waarin hits als “Summer of ‘69” en “Walking on Sunshine” de radio domineerden, wordt dit een ware reis door de tijd.

Er zijn diverse unieke activiteiten die teruggrijpen naar de iconische trends van vroeger. Denk aan jo-jo’en, hoelahoepen, zaklopen en andere leuke activiteiten. Dit is geen gewoon bedrijfsuitje; het is een reis terug naar de jaren ’80 en ’90. Bedrijven kunnen hun team verrassen met een unieke ervaring. Stel je voor: retro-decoraties, neonlichten en de beste hits van toen zorgen voor een sfeer van puur plezier en nostalgie.

Culinaire nostalgie

Bij de Nostalgische Summer Party als bedrijfsevenement draait het niet alleen om de muziek en de sfeer. We zorgen voor een culinaire reis terug in de tijd! Want wie houdt er nou niet van heerlijk eten? Vroeger werd misschien niet elk gerecht vers gemaakt, maar wij kunnen garanderen dat alle gerechten van vroeger hier volledig huisgemaakt zijn! Vanaf het moment van aankomst word je verwelkomd met een snoephorloge als welkomstgeschenk en natuurlijk een heerlijke champagne, pils of shandy.

Geniet tijdens de borrel van gevulde eitjes, kaas en worst, Cora van Mora hapjes en andere lekkernijen. Het buffet biedt verse gerechten, met een variatie aan gerechten als soepen, aardappelgratin, vissticks, huisgemaakte Chicken Tonight en pizza. Proef ook van een live cooking met vlees uit de jaren ’80 en ’90. Het dessert mag niet ontbreken, van een vruchtenbowl tot viennetta en knetterdip fessert! Een echte reis door de tijd.

Interne voordelen van de Nostalgische Summer Party!

Een bedrijfsevenement op zich is natuurlijk een geweldige manier om het team of bedrijf te belonen, maar dit wordt nog meer versterkt wanneer het volledig in thema is! Door medewerkers een unieke en plezierige ervaring te bieden, wordt de teamgeest versterkt en de motivatie verhoogt.

Daarnaast is alles geheel vrijblijvend en dus goed te organiseren voor een hele diverse groep. Terwijl deze ene collega bezig is met een sportieve activiteit, geniet de andere onder het genot van een drankje terwijl hij of zij om zich heen kijkt wat er allemaal gebeurt.

Waarom kiezen voor dtevents?

Waarom zou je kiezen voor dtevents voor jouw volgende zomerevenement? Hier een paar goede redenen!

  • Uniek concept: Dit is niet zomaar een concept, het brengt je terug naar de zorgeloze dagen van vroeger!
  • Professionele uitvoering: Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, van de muziek tot de decoraties en alles daartussenin.
  • Flexibiliteit: Of je nu een bedrijfsevenement, jubileum of teamuitje wenst, ons concept kan worden aangepast op jouw wensen en behoeften
  • Teambuilding: Bij dtevents is er veel aandacht voor teambuilding. Dit kan op een speelse en interactieve wijze worden toegevoegd aan elk evenement.
  • Sociaal organiseren: Sociaal ondernemen is een van onze belangrijkste pijlers. In overleg met jou passen we dit graag toe bij de organisatie van jullie zomerevenement.

Klaar voor een zomers evenement vol nostalgie?

Bekijk onze websitepagina waarop alle informatie omtrent de Nostalgische Summer Party beschreven staat. Vraag een offerte aan en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken! Uiteraard geheel vrijblijvend.

evenementenlocatie zomerevenement

Deel dit bericht