Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vindt dtevents erg belangrijk! Remon Harmelwaard, oprichter en directeur van dtevents, voelt zich betrokken bij de Noord-Hollandse regio en al het moois wat deze regio aan de maatschappij kan bieden. Het is zijn doel om deze regio een mooiere en inspirerende plek te maken, waar mensen graag willen wonen, werken en gelukkig zijn!

Waar zetten wij ons voor in?

Wij als dtevents zetten ons graag in om een extra steentje bij te dragen aan de maatschappij, om er een plek van te maken vol inspiratie en ervaringen! Om ons steentje bij te dragen zijn wij onder andere betrokken bij:

  • De Zaanse uitdaging (De club van 100).
  • GO!-NH (Mentor voor het acceleratorprogramma. Dit programma ondersteunt startups en MKB’ers bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzaamheid).
  • Het stimuleren van meer stageplaatsen in de regio.
  • Lokaal initiatief om het bewustzijn van zwerfafval bij kinderen te vergroten.
  • Bliksemstage JINC. Wil je hier meer over weten? Lees dan deze blog!
  • Sociaal domein. Concepten bedenken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden in de maatschappij. Dit doen wij door samen te werken met onder andere Werkom, NetwerkenWerkt en WerkgeversServicepunt Zaanstreek-Waterland!

Als team van dtevents zijn wij onder anderen betrokken geweest bij het initiatief van GO!-NH het in mentor van GO!-NH waar hij ondernemers in staat stelt om een groei te realiseren. Daarnaast neemt Remon initiatief om ervoor te zorgen dat er in de regio Zaanstreek meer stagebedrijven komen voor studenten. dtevents biedt studenten een stageplek waar stagiaires de kans krijgen om ervaring op te doen en hun talenten te ontwikkelen! Benieuwd naar wat wij nog meer doen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen? Neem vooral contact met ons op!

Ontmoeten met aandacht

Bij dtevents staat ontmoeten met aandacht centraal, maar wat houdt dat in? Wij helpen elke klant bij het creëren, organiseren en uitvoeren van een evenement, dit doen wij met aandacht. Samen met onze klant zullen wij in gesprek gaan over een passend concept voor hun organisatie en medewerkers, dit kan een vergaderlocatie, evenement of ander leuke activiteit zijn! Wanneer wij een passend concept hebben bedacht, helpen wij met het organiseren en uitvoeren van het evenement. De klant staat er bij ons dus nooit alleen voor! Bij het ontmoeten met aandacht staat werkgeluk, verbinding en een onvergetelijke dag centraal. Wil jij samen met je collega’s een keer naar buiten om een onvergetelijke dag te beleven? Doe hier inspiratie op om een gezellig teamuitje te organiseren!

Trots lid van MVO Nederland!

Tot slot zijn wij sinds februari 2022 trots lid van MVO Nederland. Als partner nemen wij ons aandeel in de nieuwe economie en maken wij ons bedrijf toekomstbestendig!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen duurzaamheid people planet profit