Maak kennis met Ylse

Hoi allemaal! Mijn naam is Ylse Passmann en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Hoofddorp en ik studeer communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit nu in mijn tweede leerjaar en ik heb het erg naar mijn zin.

evenementenbureau, evenementen, uitjes

Over mij

In 2021 heb ik mijn marketing en communicatiediploma behaald op het Nova College in Haarlem en daarna ben ik doorgestroomd naar het hbo in Amsterdam. Via school kwam ik in aanraking met dtevents en ik was gelijk enthousiast. Mijn stageperiode duurt 10 weken en ik zal mij vooral bezighouden met de algemene zaken van de marketingcommunicatie en evenementen afdeling. Het leuke aan deze stage vind ik dat ik mijn creativiteit kan gebruiken en dat het zo divers is. De ene dag ben je bezig met het verzamelen van informatie over vergaderlocaties en de andere dag loop je mee op een evenement. Verder vind ik het interessant om nieuwe dingen te leren in deze branche.

Bijbaan

Naast mijn stage bij dtevents, werk ik als servicemedewerker bij de bioscoop. Vooral in de vakanties is het erg druk. Hierdoor leer ik goed om met druk om te gaan en om snel te kunnen schakelen. Het is een gevarieerde job in een dynamische omgeving. Zo sta ik achter de bar om eten en drinken te verkopen, verkoop ik kaartjes en tijdens de evenementen zorgen we ervoor dat alles vlot en correct verloopt. Als bioscoopmedewerker bezorg je de bezoekers een unieke bioscoop-ervaring. Een unieke ervaring wil ik ook graag de mensen meegeven die voor dtevents hebben gekozen.

Vrije tijd

Naast stage bij dtevents, school en werken hou ik ervan om leuke dingen te ondernemen met mijn vriendinnen en familie. Ik ga graag naar terrasjes, feestjes of festivals. Ook vind ik het erg leuk om te shoppen in verschillende steden. Verder ga ik vaak uiteten en naar de bioscoop.

Ik kijk erg uit naar mijn stageperiode bij dtevents!

 

Stagiaire HVA evenementenbureau communicatie, Maak kennis met Ylse Stagiaire HVA evenementenbureau communicatie, Maak kennis met Ylse

Zou jij ook willen werken of stage willen lopen bij dtevents? Klik hier voor de vacatures!

Deel dit bericht

Ook leuk om te lezen