Maak kennis met Yara!

Hallo allemaal! Mijn naam is Yara van Lammeren en ik ben momenteel bezig met mijn derde jaar van de opleiding Leisure & Event Management, waarbij ik de kans krijg om een halfjaar stage te lopen. Ik heb ervoor gekozen om stage te lopen bij dtevents en ik wil jullie graag vertellen waarom.

Waarom dtevents?

dtevents heeft een bijzondere missie: iedereen een onvergetelijke dag bezorgen. Deze missie sluit erg aan bij mijn persoonlijke waarden. Ik vind het namelijk belangrijk om de personen om mij heen een lach op hun gezicht te bezorgen. Hierdoor sprak het bedrijf mij meteen erg aan en wist ik dat dit bedrijf bij mij zal passen. Een van de dingen waar ik graag beter in zou willen worden tijdens mijn stage is mijn ondernemend vermogen. Ik wil vaker initiatieven nemen en ideeën in een bepaalde context ontwikkelen. Verder zou in nog graag mijn communicatie vermogen willen verbeteren en dus beter worden in het voeren van professionele gesprekken.

 

Een kijkje in mijn wereld

Ik ben 18 jaar oud en woon in het dorpje Uithoorn. Hier woon ik samen met mijn ouders en mijn zusje. Vanuit school is mij de opdracht gegeven om 22 weken stage te lopen. En wat is er nu leuker dan dat te doen bij het meest creatieve evenementenbureau van Noord- Holland? Via school ben ik terecht gekomen bij dtevents. Ik kijk er enorm naar uit om nieuwe vaardigheden te leren en actief betrokken te zijn bij alle aspecten van evenementenorganisatie.

 

De betrokkenheid die telt

Wat deze stage extra bijzonder maakt, is dat ik als stagiair vanaf het allereerste begin tot het eind betrokken wordt bij het organiseren van de evenementen. Mijn eerste dag op kantoor werd ik meteen goed ontvangen en ik merkte meteen dat er veel aandacht wordt besteed aan het personeel. Bij dtevents is een gelijke behandeling voor iedereen vanzelfsprekend.

Mijn vrije tijd

Buiten  mijn studie om vind ik het erg leuk om tijd door te brengen met familie en vrienden. Festivals zijn voor mij een absolute favoriet, maar ook winkelen, ontspannen aan het strand en uit eten gaan staan hoog op mijn lijstje. Daarnaast werk ik met veel plezier in een lunchcafé in Amsterdam, waar altijd wel iets te doen is. Ik hou erg van bezig zijn en zelfs in mijn vrije tijd zit ik liever niet stil. Meerdere keren per week kun je me vinden in de sportschool, waar ik mijn hoofd leegmaak en nieuwe energie opdoe.

De toekomst tegemoet

Ik kijk ontzettend uit naar mijn stage bij dtevents en ben vastbesloten om mijn energie en creativiteit in te zetten om onvergetelijke momenten te creëren voor iedereen die in aanraking komt met dtevents.

Wil je meer lezen over mijn avonturen en de evenementen die we samen creëren? Blijf op de hoogte via onze blogs en blijf de magie volgen op dtevents.nl!

Deel dit bericht

Ook leuk om te lezen