Maak kennis met Tony!

De komende 4 maanden ga ik stage lopen bij het creatiefste evenementenbureau van Noord-Holland dtevents. De evenementenbranche spreekt mij heel erg aan, en ik wilde altijd al weten wat er allemaal bij het organiseren van een evenement komt kijken. Ik kijk er naar uit om hier meer over te leren in de periode dat ik hier stage loop!

Stagiaire Regio College evenementenbureau marketing en communicatie, Leer Tony kennen

Wie ben ik

Mijn naam is Tony Mikhail, ik ben 18 jaar oud en sinds 7 februari stagiair bij dtevents. Ik zit nu in mijn examen jaar van de opleiding marketing en communicatie MBO niveau 4 op het RegioCollege in Zaandam. Dit examenjaar moet ik afronden met een stage periode van 4 maanden, waarbij het oplossen van een vraagstuk centraal staat. Daarnaast kijk ik er naar uit om veel te leren over de evenementenbranche en alles wat hierbij komt kijken.

Hoe ben ik bij dtevents terecht gekomen?

In het eerste jaar van mijn opleiding heb ik al een keer eerder stage moeten lopen. Dit heb ik gedaan bij een beveiligingsbedrijf, en deze stage-periode wilde ik graag meer te weten komen over een totaal andere branche. Hierdoor ben ik uiteindelijk uitgekomen bij de evenementenbranche, omdat mij het leuk lijkt om te leren wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een evenement. Ik heb in de zoektocht hiernaar bij verschillende soorten evenementenbureau’s gesolliciteerd. Uiteindelijk kreeg ik de beste indruk van dtevents die ik had gevonden via stagemarkt. Nadat ik had gesolliciteerd kreeg ik snel een bericht terug met de vraag of ik op gesprek wilde komen voor een eerste kennismaking. Na het gesprek had een positief beeld van dtevents en werd mij direct duidelijk gemaakt wat zij van mij verwachten als stagiair.

Over mij

Naast dat ik stage loop en een opleiding volg ben ik veel bezig met sport. Ik speel al sinds dat ik 7 jaar ben voetbal en dat doe ik momenteel bij sc Buitenveldert in Amsterdam-Zuid. Ik doe dit nog steeds met heel veel plezier en mijn doel is nog steeds om dit te doen op zo hoog mogelijk niveau. Naast het voetballen probeer ik ook zoveel mogelijk naar de sportschool te gaan om te werken aan mijn fysiek. Ik vind het belangrijk om goed voor mijn lichaam te zorgen, daarom ben ik er ook veel mee bezig. Naast sport en school werk ik bij de McDonald’s in het centrum van Zaandam. Sinds september 2022 ben ik daar werkzaam en ik doe dat met veel plezier.  In mijn vrije tijd ben ik veel met vrienden en familie en wij doen allerlei gezellige uitstapjes samen. Ik werk hard en gedisciplineerd aan mijn doelen en ik wil dan snel goed resultaat zien. Op deze manier probeer ik zo veel mogelijk te leren en veel taken uit te voeren.

De eerste kennismaking

Het moment dat ik binnen kwam bij het kantoor van dtevents werd ik direct goed ontvangen. Iedereen werkt hard aan zijn of haar taken en bij vragen kan ik bij iedereen terecht voor antwoorden. En naast dat iedereen hard werkt hangt er ook een gezellige sfeer op het kantoor. Op mijn eerste dag heb ik de opdracht gekregen om deze blog te schrijven. Iets wat ik nog nooit had gedaan en wat mij positief beviel. Ik kijk er naar uit om de komende 4 maanden veel te leren over de evenementenbranche bij dtevents!

Zou jij ook willen werken of stage willen lopen bij dtevents? Klik hier voor de vacatures!

Deel dit bericht