Maak kennis met Tess

Door mijn stage bij dtevents hoop ik meer inzicht te krijgen in het organiseren van evenementen. Ik ben erg benieuwd wat er allemaal achter de schermen bij een evenement afspeelt en wat voor taken dit met zich meebrengt. Ik kijk uit naar deze leuke en leerzame periode!

Maak kennis met

Mijn naam is Tess Daems en ik ben 21 jaar oud. Ik ben momenteel derdejaars studente aan Hogeschool Inholland in Diemen. Daar volg ik de bachelor Leisure and Events Management. Deze opleiding heeft mij enthousiast gemaakt voor de evenementenbranche. In de toekomst lijkt het mij gaaf om werkzaam te zijn in de cultuursector of de festivalbranche.

Sinds februari 2023 loop ik een half jaar stage bij dtevents. Dit bedrijf is erg creatief en dat past zeker bij mij. Creatief bezig zijn is iets wat ik graag doe. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met schilderen en tekenen. Daarnaast houd ik van muziek en breng ik graag mijn vrije tijd door op festivals met mijn vrienden. Naast mijn stage, ben ik werkzaam bij supermarkt de Hoogvliet. Daar sta ik op de broodafdeling en bak ik de lekkerste broodjes.

Bij dtevents hoop ik meer inzicht te krijgen in het organiseren van evenementen. Ik ben erg benieuwd wat er allemaal achter de schermen bij een evenement afspeelt en wat voor taken dit met zich meebrengt. Ik wil meer leren over het organiseren van evenementen en het creëren van creatieve concepten. Ook wil ik me verder ontwikkelen op het gebied van vormgeving. Ik heb al enige ervaring met Photoshop en ik vind het erg leuk om hiermee te ontwerpen. dtevents biedt mij de ruimte om me te ontwikkelen als professional binnen de vrijetijdssector. Met enthousiasme kijk ik ernaar uit om events te organiseren en ook om deze uit te voeren.

Ik kijk uit naar deze leuke en leerzame periode!

Wil jij ook werken of stage lopen bij dtevents?
Klik hier voor de vacatures!

Deel dit bericht

Ook leuk om te lezen