Maak kennis met Rowan!

Voor mijn scriptie wilde ik mij graag gaan verdiepen in een andere branche. Ik kwam al snel terecht op de site van dtevents, het creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland, waarbij ontmoeten met aandacht centraal staat. Iets wat mijn aandacht gelijk trok.

stagiaire scriptie evenementenbureau Rowan

Over mij

Hi, mijn naam is Rowan Zandbergen en ik ben 22 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders, broer en broertje in Beverwijk en ik volg de opleiding Leisure en Events Management aan de Hogeschool Inholland in Diemen. In mijn laatste halfjaar van de opleiding moet ik gaan afstuderen. Dit houdt in dat ik 20 weken lang onderzoek ga doen naar een bepaald vraagstuk binnen dtevents.

Mijn opleiding

De opleiding Leisure en Event Management is erg breed, je kan verschillende kanten op in het werkveld. Of dat nou in de sportbranche is, de evenementenbranche of de mediabranche. Het organiseren van een evenement of gebeurtenis staat vaak centraal. In het derde jaar van de opleiding heb ik kennis mogen maken met de mediawereld. Zo mocht ik als productie-stagiair verschillende draaidagen verzorgen. Het regelen van een locatie, de materialen, een draaiboek en al het andere wat erbij komt kijken werd door mij geregeld. Dit was een geweldige ervaring, waarbij ik enorm veel geleerd heb.

Voor mijn scriptie wilde ik mij graag gaan verdiepen in een andere branche. Ik kwam al snel terecht op de site van dtevents, het creatiefste  evenementenbureau in Noord-Holland, waarbij ontmoeten met aandacht centraal staat. Iets wat mijn aandacht gelijk trok. Zelf zal ik niet veel op het kantoor van dtevents aanwezig zijn, maar dat er ook veel aandacht wordt besteed aan het personeel werd mij al heel snel duidelijk. Ik werd ontzettend fijn ontvangen, er hangt een fijne sfeer op kantoor en er is fijne begeleiding.

Vrije tijd

Naast mijn studie ben ik graag met vrienden en familie. Winkelen, uit eten gaan, borrelen en naar feestjes/festivalletjes gaan zijn dingen die ik graag doe. Ook ga ik met veel plezier naar mijn werk en ben ik een aantal keer per week in de sportschool te vinden. Vrienden en familie zullen mij omschrijven als iemand die vaak bezig is, ik hou ervan als ik een volle agenda heb. Een hele dag stilzitten kan ik niet goed. De komende weken zit dat dus wel goed. Ik kijk er heel erg naar uit om onderzoek te gaan doen voor dtevents! Wie weet spreken wij elkaar binnenkort.

Zou jij ook willen werken of stage willen lopen bij dtevents? Klik hier voor de vacatures!

Deel dit bericht