Maak kennis met Max!

Ik ben Max en ben een 21-jarige student. Ik ben heel enthousiast over mijn aankomende stage bij dtevents, een toonaangevend evenementenbureau in Noord-Holland. Deze stage zie ik om mijzelf te verbeteren in bepaalde opzichten. Zelf hou ik van sport, zoals voetbal en padel. Daarnaast geniet ik ook van het tijd doorbrengen met mijn vrienden. Naast mijn studie werk ik ook in de horeca, wat mij helpt om mijn communicatieve vaardigheden verder te kunnen ontwikkelen

Max stagiaire evenementenbureau

Stagelopen bij dtevents, het creatiefste evenementenbureau van Noord-Holland!

Hallo allemaal! Mijn naam is Max Tuin en ik ben momenteel bezig met mijn derde jaar van de opleiding Hotel- en Eventmanagement, waarbij ik de kans heb gekregen om 3 maanden stage te mogen lopen. Ik heb ervoor gekozen om mijn stage te gaan lopen bij dtevents en ik wil jullie in deze blog graag vertellen waarom.

dtevents, het creatiefste evenementenbureau van Noord-Holland. Het is een prachtig bedrijf, dat veel vooruit kijkt. Dit is een van de redenen waarom ik hier stage wil lopen. Daarnaast wil ik ook aan mezelf gaan werken en dit is de ultieme kans om bepaalde vaardigheden te verbeteren. Communicatief wil ik mij vooral verbeteren. Het is belangrijk dat je professionele gesprekken kan voeren met elkaar.

Over mij 

Ik ben 21 jaar oud en woon in Den Helder. Hier woon ik samen met mijn ouders. Momenteel volg ik de opleiding Hotel- en Eventmanagement op Tio Amsterdam. Ik zit nu in mijn derde leerjaar en dat geeft mij de kans om 3 maanden stage te lopen bij dtevents.

Ik ben een persoon die altijd wat wilt doen. Het liefste ben ik bezig met sport. Je kan me vinden op het voetbalveld, de padelbaan en in de sportschool. Op pad gaan met mijn vrienden vind ik ook altijd heel gezellig en een drankje sla ik niet snel over.

Naast dat ik stage loop werk ik achter de bar bij 4711 en in de keuken bij Costa. Ik heb het hier naar mijn zin en leer hier ook veel. Er is veel contact met de gasten waardoor ik communicatief sterker word.

Tijdens mijn stage hoop ik veel te gaan leren en ik kijk er enorm naar uit!

Deel dit bericht