Maak kennis met Kyleigh!

Ik ben Kyleigh Lie-Atjam (17 jaar) en loop stage bij dtevents. In deze blog vertel ik jullie meer over mijzelf en mijn stage bij dtevents.

Ik ben Kyleigh Lie-Atjam en ik ben 17 jaar. Momenteel woon ik in Purmerend en volg de opleiding Business Events aan het ROC van Amsterdam. Ik loop momenteel stage bij dtevents in Zaandam, hier loop ik stage van 6 Mei 2024 t/m 12 Juli 2024. Ik heb gevoetbald bij Purmersteijn en vind het nog steeds zeer leuk om af en toe te voetballen

Ik werk momenteel bij de Kruidvat. Ik heb op school aan een paar projecten mogen werken zoals, een ouder-diner, een congres en de mental health awareness week op school. Daarnaast ben ik klassenvertegenwoordiger geworden van de klas dit jaar en ben ook algemeen lid van de studentenraad aan het ROC van Amsterdam.

dtevents is echt een top evenementenbureau, met kernwaarden die belangrijk zijn (betrouwbaar, creatief, verassend en aandacht). Het bedrijf is heel creatief en heeft grote plannen voor de toekomst, waarbij het bedrijf alles inzet om het doel te bereiken. Daarom wil ik heel graag stage bij dtevents lopen. Niet alleen om beter te worden in mijn skills, maar vooral om te leren communiceren als een pro. Dat is mega belangrijk in alles wat je doet, dus ik ga er vol voor om daar beter in te worden.

In de komende maanden kijk ik ernaar uit om met veel mensen in contact te komen, waardoor ik mijn netwerk uitbreid. Wie weet hebben wij ook contact!

Kyleigh stagiaire evenementenbureau

Deel dit bericht