Maak kennis met Julie!

Ik ga het komende half jaar bij dtevents stage lopen. Ik kijk er erg naar uit om dit leuke avontuur aan te gaan en veel nieuwe dingen te leren. De creativiteit van het bedrijf is iets wat mij erg aantrok en waarbij ik al gelijk dacht: dit past bij mij! Ik kan niet wachten om ervaring op te doen en leuke dingen te ontdekken!

maak kennis met Julie stage administratie

Stage administratie bij het creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland!

Ik ben Julie Tabak, ben 16 jaar oud en ik doe de opleiding Assistant Business Services op het Regio College in Zaandam. Ik wil zelf meer ervaring opdoen in het werkveld en veel leren. Ik kijk er naar uit om dit te doen bij dtevents met de stage administratie!

Dit jaar heb ik nog geen stage gelopen, omdat ik in mijn eerste jaar van school zit. dtevents leek mij een leuk bedrijf om stage te lopen, omdat het erg creatief is en het organiseren van events mij erg aanspreekt. Zelf hou ik van creatieve dingen en van het plannen van dingen. Het komende half jaar ga ik stage lopen, voor 2 dagen in de week.

Toen ik binnenkwam bij dtevents, voelde mij erg welkom. Het is een fijne plek om je werk te kunnen doen en er heerst een leuke sfeer. Iedereen is hard aan het werk. Wat ik ook leuk vind, is dat we zelfstandig werken, maar ook veel samenwerken. Ik kwam bij dtevents door hulp van een docent van mijn school, omdat ik geen idee had waar ik stage wilde lopen. Ik heb op de website gekeken van het bedrijf en deze sprak mij erg aan. Toen ik mijn cv had doorgestuurd en kreeg gelijk een positieve reactie terug.

Naast mijn stage werk ik zelf ook, ik werk bij de Deka bij de brood afdeling. Met het werk dat ik doe ben ik ook erg bezig met mensen helpen en praten. Ik vind het leuk om met mensen te communiceren en ze te helpen. Daarnaast sport zelf ook in de sportschool, waar ik erg van geniet. Sporten vind ik erg leuk om te doen. Naast stage, werk en sporten vind ik het leuk om met vrienden uit te gaan, terrasjes te pakken en te shoppen.

Ik heb zin in deze periode, ik ga de uitdaging aan en met veel plezier ga ik naar mijn stage administratie. Met enthousiasme kijk ik er naar uit om projecten uit te voeren, events te organiseren en nog veel meer dingen. Ik ga genieten van deze tijd bij dtevents en van het ontdekken en leren van nieuwe dingen!

Deel dit bericht

Ook leuk om te lezen