Maak kennis met Julia!

Elke dag is het anders bij dtevents, soms ga ik mee naar een klein of groot evenement maar soms ben ik hard aan het werk achter mijn laptop op het kantoor van dtevents. Allebei vind ik het erg leuk en gezellig mede dankzij mijn collega's, maar ook omdat ik hou van verandering en van diversiteit.

Julia stagiaire dtevents collega

Hallo!

Mijn naam is Julia Catucci, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Wormerveer.

Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar van de studie Marketing en Communicatie op het Regio College in Zaandam. Ik ben op dit moment 10 weken stage aan het lopen bij dtevents, waar ik het super erg naar mijn zin heb. Tijdens mijn stage ga ik met alle collega’s samenwerken, zodat ik veel kan leren over de verschillende rollen binnen het bedrijf van dtevents.

Ik wil graag meer leren over de evenementenbranche en of dit bij mij past. Momenteel zit ik namelijk te twijfelen tussen de hbo-opleiding Creative Business en Leisure & Event Management.

Ik heb een jaar bij de Subway gewerkt, daar ben ik erachter gekomen dat ik erg leergierig ben. Momenteel werk ik bij Wolfsend, een restaurant tegenover de Zaanse Schans. In mijn vrije tijd voetbal ik bij ZVV Zaandijk in een vriendenteam. Ook vind ik het leuk om met mijn vrienden en vriendinnen eropuit te gaan, naar bijvoorbeeld een festival of een ander leuk evenement.

Ik kan niet wachten om allerlei nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en ook nieuwe ervaringen op te doen bij dtevents.

Zou jij ook willen werken of stage willen lopen bij dtevents? Klik hier voor de vacatures!

 

Bedrijfsuitje boottocht

Op de bovenstaande foto sta ik samen klant op de foto tijdens mijn eerste evenement. Hier was ik verantwoordelijk voor de coördinatie van het evenement, wat een boottocht was over het Alkmaardermeer. Onze klant was enorm tevreden en het was een geslaagde dag!

Hopelijk zien we elkaar snel!

Deel dit bericht