Maak kennis met Isa!

Sinds januari 2023 werk ik als marketingcommunicatie medewerker bij dtevents. Ik kan niet wachten om ervaring op te doen bij het creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland en meer te leren over de evenementenindustrie!

Collega marketing en communicatie evenementenbureau Maak kennis met Isa

Hallo allemaal! Mijn naam is Isa Ummels en sinds 4 januari 2023 (vandaag) werk ik als marketingcommunicatie medewerker bij het creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland, dtevents. In 2021 heb ik mijn marketing en communicatie diploma behaald bij het Regio College te Zaandam. Na mijn diplomering ben ik begonnen met mijn studie Creative Business aan Hogeschool Inholland. Op beide opleidingen leer(de) ik hoe de marketing en communicatie theoretisch gezien in elkaar zit, dtevents biedt mij de mogelijkheid om dit daadwerkelijk toe te passen in de praktijk.

Gedurende mijn tweede jaar van de opleiding Creative Business, ontstond de behoeften om te werken bij een evenementenbureau. Via Instagram kwam ik in aanraking met dtevents en ik raakte gelijk enthousiast. De creatieve, gezellige en uitdagende uitstraling sprak mij aan! Mijn sociale, spontane en leergierige karakter zag ik passen binnen de organisatie, waardoor ik heb gesolliciteerd. Na mijn sollicitatie kreeg ik gelijk een enthousiaste reactie en sinds kort maak ik deel uit van het team van dtevents!

Naast mijn werkzaamheden bij dtevents vind ik het leuk om te winkelen, uit te gaan, op het terras te zitten en dinertjes te houden met familie en vrienden. Nu ben ik geen fan van de sportschool of wat voor sport dan ook, maar ik vind het wel leuk om te wandelen op het strand of in het bos. Binnenkort is ons hoofdkantoor gevestigd in het centrum van Zaandam in de oude Verkadefabriek, dus dan kan ik wandelen en winkelen combineren, hoe fijn is dat! Het allerleukste vind ik natuurlijk het bezoeken van evenementen en laat dtevents hier nou net in gespecialiseerd zijn.

Met enthousiasme kijk ik er naar uit om meer te leren over de evenementenindustrie. Bij dtevents wil ik meer leren over het organiseren van een evenement, positioneren van de organisatie en uiteraard de marketing en communicatie intern en extern. Ik hoop dat jullie mij door middel van deze blog beter hebben leren kennen en kijk uit naar mijn tijd bij dtevents en het contact met jou!

 

Deel dit bericht

Ook leuk om te lezen