Maak kennis met Iris!

Het komende half jaar ga ik stagelopen bij dtevents! Het organiseren en aansturen van evenementen is iets wat mij aanspreekt en waar ik graag meer over wil leren. Hier ben ik achtergekomen tijdens mijn opleiding en voorgaande stage's. Ik kijk uit naar deze leerzame periode!

Stagiaire dtevents evenementen Iris Born

Mijn naam is Iris Born, ik ben 19 jaar oud en doe de opleiding Leisure & Hospitality aan het ROC Kop van Noord-Holland in Den Helder. Ik zit in mijn laatste jaar en om mijzelf nog meer te ontwikkelen heb ik gekozen voor mijn stage bij dtevents.

Ik heb de afgelopen 2 jaar stage gelopen op vakantieparken in het Animatieteam. In het 1e jaar Op Landal strandt resort Nieuwvliet-Bad in Zeeland, en in mijn 2e jaar bij RCN De Roggeberg in Appelscha. Op deze stages verbleef ik op het park en heb ik veel geleerd over hoe het allemaal te werk gaat op een vakantiepark, maar ook ben ik erg gegroeid in mijn zelfstandigheid, contact met de gasten/klanten en sociale vaardigheden. Ik ben er tijdens deze stages achter gekomen dat ik het organiseren van activiteiten en evenementen erg leuk vind om te doen en wil mij hierin verder ontwikkelen. Ook in het aansturen hiervan. Daarom heb ik gekozen om mijn laatste stage bij dtevents te gaan lopen.

Naast de stages die ik heb gelopen voetbal ik al zolang ik mij kan herinneren, mijn vrienden omschrijven mij daarom ook als een echte teamspeler en ik hou ervan om samen te werken en andere mensen blij te maken. Ik help dan ook graag anderen, maar vind het zelf ook leuk om nieuwe dingen te leren. Ook hou ik van een uitdaging en word ik graag in het diepe gegooid, zo kan ik het meeste leren en haal ik het beste van mijzelf naar boven.

Ik kwam binnen bij dtevents en werd erg enthousiast ontvangen, ook merkte ik gelijk dat ze allemaal erg hard en serieus bezig zijn met het werk, zowel zelfstandig als samen. Ze zijn ook erg behulpzaam en het is een fijne werkomgeving en sfeer. Het gaf mij een ontzettend goed gevoel en mede daarom heb ik ook zoveel zin in deze stage en denk ik dat het erg goed past bij mij. Mijn grootste leerdoel is het goed kunnen aansturen en organiseren van evenementen en dat is iets waar dtevents erg goed bij aansluit. Daarnaast kan ik niet wachten om mijzelf verder te verdiepen in de evenementenbranche en nieuwe ervaringen op te doen.

Landal recreatiepark evenementen leer Iris Born kennen

Deel dit bericht

Ook leuk om te lezen