Last minute teamuitjes

Ben je op zoek naar een avontuurlijk en spontaan teamuitje dat zorgt voor onvergetelijke herinneringen? Duik dan snel in deze blog vol last-minute ideeën voor teamuitjes en ontdek de perfecte activiteit voor jou en je collega's!

Last minute teamuitjes Zaandam Amsterdam Egmond aan Zee teambuilding teamuitje bedrijfsuitje uniek personeelsuitje

Ben jij klaar om het maximale uit de zomer te halen met jouw collega’s? Dan is onze nieuwsbrief “Last Minute Teamuitjes” echt iets voor jou! Voordat je het weet is de zomer voorbij, dus waarom zou je niet genieten van gezellige strandactiviteiten en andere leuke teamuitjes? Of je nu een strandliefhebber bent of liever een andere locatie verkiest, bij ons is alles mogelijk! Laat de zomer niet zomaar voorbijgaan en ontdek de beste last minute teamuitjes voor een onvergetelijke ervaring met jouw collega’s.

Budget arrangementen

Beleef teambuilding op zijn best met het arrangement laser kleiduifschieten, vanaf
€ 30,50 p.p. Schiet de meeste kleiduiven en scoor de meeste punten. Wie weet ga jij er wel als winnaar vandoor! Of geniet van een unieke wandelspeurtocht met je smartphone, tijdens het arrangement de SmartWalk, vanaf
€ 22,50 p.p. Ga samen op pad en ontdek bijzondere steden tijdens deze interactieve wandeling.

Last minute teamuitjes bedrijfsuitje originele personeelsuitjes Zaandam Amsterdam Egmond aan Zee

Strandactiviteiten

Ervaar de ultieme zomerse sfeer met onze strandactiviteiten. Geniet van de zon, de zee en de gezelligheid terwijl je samen met collega’s spannende uitdagingen aangaat.

Expeditie Robinson

Zet je schrap tijdens de uitdagende proeven. Samen met je collega’s ga je de strijd aan om de meeste punten te verdienen. Werk samen, overwin de uitdagingen en beleef een onvergetelijk avontuur vol spanning en teambuilding!

  • Vanaf € 19,50 p.p.

Beachvolleybal

Werk in teams, ga de strijd aan en ontdek wie die ultieme winnaar wordt tijdens het beachvolleybal op het strand. Geniet van een perfect georganiseerd bedrijfsuitje waar ontspanning en teamwerk samenkomen.

  • Vanaf € 19,50 p.p.

 

Last minute teamuitjes bedrijfsuitje originele personeelsuitjes Zaandam Amsterdam Egmond aan Zee

Creatieve workshops

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de magie van onze creatieve workshops. Laat je inspireren en leer van echte professionals. Creëer unieke kunstwerken samen met jouw collega’s!

Fotografie met je smartphone

Tijdens de workshop fotografie met je smartphone krijg je waardevolle tips & tricks van een professionele fotograaf om de mooiste foto’s te maken. Ga samen op pad, bewerk de foto’s en maak kans op een prijs voor de beste foto!

  • Vanaf € 32,50 p.p.

Workshops schilderen

Ontdek de wereld van schilderen, tijdens de workshop met diverse kleuren verf, kwasten en een doek. Laat je inspireren door de professionele begeleider en leer handige tips & tricks om een uniek kunstwerk te creëren dat perfect bij jou en je collega’s past.

  • Vanaf € 47,50 p.p.

Ontmoeten met aandacht

Bij dtevents staat ontmoeten met aandacht centraal. Samen met onze klanten gaan wij in gesprek en komen wij tot het ideale bedrijfsevenement of teamuite! Wij luisteren naar de behoefte van de klant en passen hier ons concept op aan. Elke dag zien wij lachende gezichten, omdat wij werkgeluk vertalen naar leuke activiteiten!

Offerte aanvragen.

Contact opnemen.

Deel dit bericht

Ook leuk om te lezen