Inspiratie voor strandactiviteiten in Wijk aan Zee

Wil jij in het voorjaar een leuk bedrijfsuitje houden met je collega’s? dtevents biedt meerdere strandactiviteiten aan! De strandactiviteiten richten zich onder andere op teambuilding en werkgeluk. Samen met je collega’s ga je een leuke activiteit doen om elkaar beter te leren kennen en te leren samenwerken. In deze blog willen wij jou inspireren met vijf leuke strandactiviteiten bij Wijk aan Zee. Wijk aan Zee is een makkelijk te bereiken strand met voldoende parkeerplekken, ideaal voor een teamuitje dus! Heb jij inspiratie nodig voor een leuk bedrijfsuitje? In deze blog geven wij je inspiratie voor strandactiviteiten in Wijk aan Zee!

Teamuitjes, stranduitjes, teambuilding, Wijk aan Zee

Blokarten

Ben jij opzoek naar een leuke strandactiviteit voor jou en je collega’s? Dan is blokarten misschien wel iets voor jou! Tijdens deze avontuurlijke activiteit laten jij en je collega’s je meevoeren door de wind op het strand van Wijk aan Zee. Nu kan het spannend zijn om de controle over te laten aan de wind, maar geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Een instructeur zal een uitgebreide uitleg geven over wat je kan verwachten en natuurlijk vertelt hij hoe je een blokart kan besturen. Na de uitleg is het tijd om het avontuur aan te gaan en ga je ongeveer een uur blokarten! Ter afsluiting is het mogelijk om met je collega’s te genieten van een heerlijke borrel bij een strandtent in Wijk aan Zee. Dit actieve bedrijfsuitje is ideaal voor een gezellige dag met je collega’s om teambuilding te versterken en elkaar beter te leren kennen!

Tijdsduur: 1 of 1,5 uur

Aantal personen: 12 of meer personen

Prijs: €29,50

Teamuitjes, stranduitjes, teambuilding, Wijk aan Zee

Boogschieten

Op zoek naar iets anders? Wij bieden ook het unieke teamuitje boogschieten aan! Samen met je collega’s kom je erachter wie de rust, focus en precisie heeft om in de roos te schieten. Uiteraard krijg je niet zomaar een pijl en boog in de handen, eerst krijg je een uitleg over het boogschieten en veiligheid. Na de uitleg ga je samen met je collega’s ongeveer een uur boogschieten op het strand van Wijk aan Zee. Tijdens het boogschieten kan je genieten van de frisse lucht en het prachtige uitzicht op het strand. Daarna is het mogelijk om jouw ervaringen te bespreken, tijdens een gezellige lunch, diner of borrel. Met dit unieke bedrijfsuitje beleef je een gezellige dag dat zorgt voor meer werkgeluk voor jou en je collega’s!

Tijdsduur: 1 of 1,5 uur

Aantal personen: 15 of meer personen

Prijs: €22,50

Teamuitje, bedrijfsuitje, strandactiviteit, teambuilding, Wijk aan Zee

Powerkiten 

Als jij op zoek bent naar een activiteit dat zorgt voor teambuilding, dan is powerkiten iets voor jou! Dit is het ultieme bedrijfsuitje voor een dag wanneer er veel wind staat, powerkiten is namelijk mogelijk vanaf windkracht 2 tot windkracht 7. Voordat je begint aan dit leuke bedrijfsuitje krijg je uitleg van een instructeur, die op basis van jouw ervarenheid een vlieger uitzoekt. Vervolgens ga je een uur powerliften, waarbij je ervoor kan kiezen om de kite alleen of samen vast te houden. Samen met je collega is een stuk uitdagender en zo werk je ook direct aan de teambuilding! Het is een uniek teamuitje, waarbij je samen met je team kan uitwaaien op het strand van Wijk aan Zee. De activiteit is ook te combineren met een lekkere lunch of borrel. Samen met je collega’s beleef je een onvergetelijke dag, waarbij je geniet van het strand!

Tijdsduur: 1 uur

Aantal personen: 12 of meer personen

Prijs: €29,50

Teamuitjes, bedrijfsuitjes, powerkiten, Wijk aan Zee

Megasuppen

Zijn jij en je collega’s er klaar voor om het water op te duiken? Dan is megasuppen voor jullie! Het woord zegt het al ‘mega’ sup, het is een grote sub waar je met ongeveer 8 mensen op kan. Voordat je het water op gaat krijg je een instructie over hoe de activiteit werkt en krijg je peddels. Na de instructie is het tijd om het uitdagende teamuitje aan te gaan en ga je een uur je best doen om niet van de sub af te vallen. Het bedrijfsuitje draait om samenwerking, want alleen door goed samen te werken val je niet van de sub af. Na het suppen is het mogelijk om lekker te lunchen, borrelen of dineren bij Wijk aan Zee. Werk samen met je collega’s aan de teambuilding en geniet van de golven op het water!

Tijdsduur: 1 uur

Aantal personen: 10 of meer personen

Prijs: €29,50

Suppen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, Wijk aan Zee, teambuilding

Discgolfen

Ben je er nog niet over uit welke strandactiviteit je wil doen? We bieden ook discgolfen aan! Dit is een leuke groepsactiviteit op het strand van Wijk aan Zee voor jou en je collega’s. Bij discogolf ga je, in plaats van met een bal, met een frisbee golven. Het is de bedoeling dat je in zo min mogelijk worpen de frisbee in een basket gooit. Het team dat dit het beste doet, wint! Voordat je begint met discgolfen krijg je uitleg over de spelregels en beste werptechnieken om te winnen. Tijdens het bedrijfsuitje kan je genieten van de natuur in de duinen en je collega’s beter leren kennen. Het teamuitje richt zich op teambuilding door in teams tegen elkaar een wedstrijd te spelen!

Tijdsduur: 1 uur

Aantal personen: 15 of meer personen

Prijs: €19,50

Teamuitje, bedrijfsuije, discgolfen, Wijk aan Zee, teambuilding

Teamuitjes

Hopelijk hebben wij je door middel van deze blog kunnen inspireren met leuke strandactiviteiten in Wijk aan Zee. Wij bieden niet alleen strandactiviteiten aan, maar ook andere activiteiten. Bekijk voor meer inspiratie alle teamuitjes!

Deel dit bericht