Inspiratie opdoen tijdens roadtrips

Terugkijkend op 2022 ben ik heel erg trots op de gerealiseerde groei die we hebben voortgezet. De jaren ervoor waren uitdagend, inspirerend en zijn we veel ‘op reis’ geweest.

Vanaf de eerste Corona-lockdown gingen we de hele wereld over waaronder Ecuador, Nieuw-Zeeland, Amerika, Finland, Italië, Spanje en nog vele andere bestemmingen. Dat staat natuurlijk haaks op het binnenblijven en het reisverbod dat er internationaal was. Uiteraard bedoelen wij hiermee dat wij veel medewerkers in binnen- en buitenland hebben voorzien van leuke, creatieve online-activiteiten om de verbinding bij de collega’s onderling in stand te houden en het werkgeluk te vergroten.

De afgelopen twee jaar hebben wij twintig nieuwe producten en diensten ontwikkelt voor, tijdens en na onze reizen.

Via Koog aan de Zaan naar Amerika

Plezier is voor ons een kernwoord, zeker met de kerst. Het is net achter de rug, maar een jaar vliegt voorbij. Onze (online) pubquiz met foute kerstman, die aan lagerwal is geraakt doordat hij geen werk meer heeft vanwege alle online bestellingen, is sinds corona een hit. Een veel te grote buik onder een veel te klein jasje in een fantastische kerstomgeving presenteert hij de quiz. Voor internationale bedrijven met werknemers werkzaam in andere landen zoals Amerika een uitkomst. Zo waren wij op één dag in de kamers te zien op vele plekken in Amerika en kregen wij kijkjes in de vele keukens, woonkamers, zolders en ook af en toe een slaapkamer.

Van Egmond

Hybride cocktails maken kan dus ook! Iedere deelnemer ontvangt via de werkgever een bijpassende box met ingrediënten, waarbij de activiteit een andere dimensie krijgen. De flairtender leert de aanwezigen vanuit bijvoorbeeld Egmond aan Zee en online deelnemers de fijne kneepjes van het maken van een cocktail naar wens.

Naar Zweden

Voor een aanvraag van een Scandinavisch bedrijf, één van de grootste consultancy organisaties ter wereld, zijn we ter inspiratie afgereisd naar hun oorsprong. Verdiepen in onze klant en de doelgroep vind ik belangrijk om op maat een programma samen te stellen, zodat we samen met de klant alles uit hun doel van ontmoeten kunnen halen. Hierdoor hebben wij voor hen een passende activiteiten tijdens hun 6-daagse in Nederland kunnen organiseren voor ruim 1.400 medewerkers van hun Scandinavische kantoren.

En door naar Jordanië

De laatste reisbestemming van 2022 gemaakt om inspiratie op te doen voor onze klanten was Jordanië. Andere culturen brengt je op allerlei ideeën. Deze trip heeft veel inzichten opgeleverd over gastvrijheid en onze servicegraad. En de prachtige natuur maakt dat er inspiratie kwam voor meer nieuwe producten, die momenteel in de maak zijn.

Veilig terug in Koog aan de Zaan

Je hoeft niet alles van ver te halen. Dagelijks brainstormen wij met ons team over leuke ervaringen die je op kunt doen in de Zaanstreek. Bijvoorbeeld ons nieuwe product ‘Een andere Zaanse ervaring’ kan goed worden gedaan als onderdeel van bijvoorbeeld een vergadering, kick-off meeting, onderwijsdag of leadership-tweedaagse. Deze activiteiten/workshops passen goed bij deze streek, zoals bijvoorbeeld onze SmartWalk op de Zaanse Schans en in oud Zaandijk of een fotografieworkshop met je smartphone op het Hembrugterrein of een gitaarworkshop met Ruben Hoeke.

Home sweet home

Wil jij ook eens met ons een roadtrip maken? Dat kan in 2023! We gaan op verschillende momenten op verschillende locaties inspiratiefestivals organiseren. Wie weet vind jij zo een nieuwe locatie voor je vergadering dit voorjaar, het teamuitje voor de zomervakantie of jullie kerstfeest.

“Zoek je nu al inspiratie, kijk dan op https://dtevents.nl/een-andere-zaanse-ervaring/

“Ik kijk uit om je dit jaar op onze nieuwe roadtrip te mogen ontmoeten en met jou te sparren over nieuwe inspirerende ervaringen. Wie weet, tot snel!”

Deel dit bericht