Vergaderlocatie aan het strand vergaderlocatie evenementenlocatie castricum aan zee

Vergaderlocatie Zicht op Castricum aan Zee

Vergaderen bij Zicht op Castricum aan Zee!

Ben je op zoek naar een rustgevende omgeving om te kunnen vergaderen? Dan is deze vergaderlocatie geschikt voor jou. Met uitzicht over het strand, de duinen en de zee van Castricum, bevindt zich een multifunctionele zaal met genoeg privacy en een open ruimte.

Natuurlijk wil je tussendoor even iets anders om je heen hebben. Binnen twee stappen sta je op het strand en kun je genieten van de rustgevende golven. Ook is het mogelijk om op het aangrenzende terras even een pauze voor jezelf te nemen met een heerlijke lunch.

Zicht op Castricum aan Zee heeft een lunchaanbod met verse streekproducten. Ook is het mogelijk om te borrelen na de vergadering.

Over de locatie

Deze locatie is gelegen aan het strand van Castricum aan Zee. Er is ruime beschikbaarheid aan parkeerplekken bij de strandopgang. De locatie beschikt over een multifunctionele zaal met beamer, wifi, flipover en nog meer mogelijkheden indien nodig. Catering kan optioneel bijgeboekt worden.

Lijkt dit je een leuke locatie?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.

Zicht op Castricum aan Zee

Tip van dtevents

Wil jij na jouw vergadering een leuke stand activiteit doen? Het spannende spel Expeditie Robinson is goed te combineren met deze vergaderlocatie. Met deze teambuilding activiteit ga je samen met je collega’s echte Expeditie proeven doen op het strand! Neem ook eens een kijkje naar onze andere leuke teamuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk