proeverij Zaandam

Zaanse bierproeverij met rondleiding

Wat ga je beleven?

Bij de Zaanse bierproeverij met rondleiding gaan jij en je collega’s heerlijke biertjes drinken. Deze bieren zijn echte Zaanse bieren van de enige brouwerij in de Zaanstreek. Niet alleen ga je deze echte Zaanse bieren proeven, maar jullie krijgen ook een rondleiding door de brouwerij waar de bieren gemaakt worden. Samen met een bierman krijgen jullie een rondleiding langs de ketels, de vergistings- en lagerruimte en de bottelarij. Jullie maken van begin tot eind het proces mee en ontdekken hoe verschillende bieren tot stand komen.

Wil je er nog een lekker hapje bij, dat is zeker mogelijk bij de High Beer. Geniet van een proefplank van vier biertjes met heerlijke bijpassende hapjes.

Wil jij deze activiteit combineren met een vergadering? Neem een kijkje bij het vergaderarrangement the Brewery.

Zaanse bierproeverij met rondleiding

Over de Zaanse Bierproeverij met rondleiding

Een rondleiding door de brouwerij duurt 30-45 minuten. De proeverij duurt ongeveer 30 minuten, maar kan verlengd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Tip van dtevents

Om dat lekkere biertje van de brouwerij nog lekkerder te laten smaken, is het ook mogelijk om voorafgaande aan de rondleiding en proeverij de SmartWalk Zaanstreek te doen. Deze wandelspeurtocht begeleid je over de Zaanse Schans en het pitoreske Zaandijk. Even lekker wandelen en vervolgens afsluiten met een heerlijk biertje!

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is in de Zaanstreek?
Klik hier om een andere Zaanse ervaring te bekijken!

Deel dit event

Ook leuk