Yoga workshop teamuitje

Workshop Yoga

Wat ga je beleven tijdens de workshop yoga?

Wereldwijd worden we ons allemaal steeds bewuster van het belang van een goede weerstand, ontspanning en een juiste werk- en privebalans. Mindfullness is een begrip dat hierbij veel naar vorenkomt en jij vast ook wel eens gehoord hebt. Yoga is een activiteit die hierbij enorm kan helpen.

Workshop Yoga ontspanning teamuitje Noord-Holland

Helemaal tot rust komen

Yoga versterkt niet alleen de weerstand, maar zorgt er ook voor dat je jouw lichaam flexibel houdt, in een staat brengt van innerlijke rust en herstel en het stimuleert jouw parasympatische zenuwstelsel. Dit leidt weer tot een versterking van jouw immuunsysteem. Allemaal belangrijke dingen voor onze dagelijkse gezondheid.

Ook op het gebied van werk kan een workshop yoga voor veel voordelen zorgen. Mediteren heeft namelijk een positieve invloed op je bloeddruk, hartritme, ademhaling en stofwisseling. Dit zorgt ervoor dat je stresshormonen verminderd worden. Wellicht ook goed voor de druk die jij ervaart op het werk.

Deze activiteit is goed te combineren met de workshop Ademen. Dit past goed bij het thema mindfulness.

Na deze workshop heb je verschillende oefeningen gedaan die jij vervolgens ook thuis kan gaan doen of in de pauze op het kantoor samen met collega’s. Misschien denk je dat je hier helemaal geen tijd voor hebt, maar dit zal echt zorgen voor meer motivatie en betere werkprestaties! Wil jij dus samen met jouw collega’s even helemaal resetten en een moment van selfcare nemen? Start dan nu samen deze uitdaging!

Deel dit event

Ook leuk