Workshop Tai Chi ontspannen gezellig teamuitje leuk bedrijfsuitje op locatie Amsterdam Zaandam Utrecht

Workshop Tai Chi

Wat ga je beleven tijdens de workshop Tai Chi?

Tijdens deze leuke en ontspannende workshop beleven jij en je collega’s hoe deze vechtsport bijdraagt aan ontspanning en gezondheid. Tai Chi is een oude Chinese bewegingskunst die bekend staat om zijn vele voordelen voor de gezondheid en het welzijn van het lichaam. Bij Tai Chi maak je lange en vloeiende bewegingen, waarbij je focust op je ademhaling. Dit zorgt voor goede energie en een positieve mindset! Het is dus dé perfecte workshop om volledig te ontspannen en om je werk los te laten. Naast dat je kan ontspannen, is deze workshop ook een teambuilding activiteit, wat dus direct zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer! 

Workshop Tai Chi ontspannen gezellig teamuitje leuk bedrijfsuitje op locatie Amsterdam Zaandam Utrecht

Over de workshop Tai Chi

De workshop Tai Chi wordt gegeven door een ervaren instructeur. De instructeur leert jou en je collega’s verschillende technieken van deze mooie en sierlijke vechtkunst kennen. Daarnaast leren jullie technieken om de ademhaling en concentratie te verbeteren. Het doel van deze workshop is om als één geheel te functioneren en zo het optimale bedrijfsresultaat te bereiken.

De workshop kan op elke locatie gegeven worden. Van Amsterdam tot Utrecht, bijvoorbeeld op een unieke locatie in de natuur.
Natuurlijk is het ook mogelijk om het arrangement uit te breiden met een heerlijke lunch, diner of borrel. Zo kunnen jij en je collega’s nog nagenieten van deze unieke workshop en elkaar beter leren kennen onder het genot van iets lekkers!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Workshop Tai Chi ontspannen gezellig teamuitje leuk bedrijfsuitje op locatie Amsterdam Zaandam Utrecht

Tip van dtevents

Ben je op zoek naar een andere leuke groepsactiviteit die te maken heeft met ontspanning en teambuilding? Kijk dan bijvoorbeeld naar de workshop ademen. Ook deze workshop is gericht op innerlijke rust en ontspanning. Deze workshop is bedoeld om te leren omgaan met stress. Neem ook een kijkje naar onze andere leuke teamuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk