Unieke teamuitjes bijzonder bedrijfsuitje teambuilding activiteit kookworkshop

Workshop sushi maken

Wat ga je beleven tijdens de workshop sushi maken?

Vind jij sushi ook zo lekker en heb je altijd al willen weten hoe je dit kunt maken? Dat leer je tijdens deze unieke workshop. De workshop zal bestaan uit het maken van verschillende soorten sushi met verschillende soorten vis en groente. Je leert te koken met rijstwijn, rijstazijn, nori, verse soorten vis en vele andere ingrediënten. Vervolgens zal je tijdens de workshop leren hoe je de sushi op moet rollen en vervolgens moet snijden. Sushi is een van de populairste gerechten van de laatste tijd. Sushi komt uit Zuidoost Azië en bestaat uit rijst en zeewier gecombineerd met vis ei en groente.

Unieke teamuitjes bijzonder bedrijfsuitje teambuilding activiteit kookworkshop

Kom jij sushi maken?

Samen koken en samen eten tijdens een teamuitje is een ontspannende en leerzame bezigheid, maar ook vooral een uitdaging. Dit zal zeker zorgen voor teambuilding, want samenwerking is vereist! Onder een goede begeleiding van onze koks zet je samen met jouw collega’s de lekkerste sushi op tafel, en krijg je veel informatie over de beste materialen en ingrediënten je kunt gebruiken.

Deze 3,5 uur durende workshop kan op elke locatie plaatsvinden, zelfs op het kantoor van je werk. Komen jij en je collega’s niet over de locatie uit? Wij beschikken over meerdere unieke vergaderlocaties en wij verzorgen graag een locatie die helemaal is afgestemd op jullie wensen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Unieke teamuitjes bijzonder bedrijfsuitje teambuilding activiteit kookworkshop

Tip van dtevents

Naast de workshop sushi maken, bieden wij nog veel meer leuke kookworkshops aan! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de Italiaanse kookworkshop! Hier maak je de lekkerste Italiaanse gerechten en leer je meer over welke smakencombinaties je kan maken. Dit doe je natuurlijk onder begeleiding van een echte professional. Bekijk ook onze andere leuke teamuitjes en unieke workshops!

Deel dit event

Ook leuk