Workshop sushi maken

Workshop sushi maken

Wat ga je beleven tijdens de workshop sushi maken?

Vind jij sushi ook zo lekker en heb je altijd al willen weten hoe je dit kunt maken? Dat leer je tijdens deze unieke workshop. De workshop zal bestaan uit het maken van verschillende soorten sushi met verschillende soorten vis en groente. Je leert te koken met rijstwijn, rijstazijn, nori, verse soorten vis en vele andere ingrediënten. Vervolgens zal je tijdens de workshop leren hoe je de sushi op moet rollen en vervolgens moet snijden.

Workshop sushi maken

Sushi is een van de populairste gerechten van de laatste tijd. Sushi komt uit Zuidoost Azië en bestaat uit rijst en zeewier gecombineerd met vis ei en groente.

Workshop sushi maken

Kom jij sushi maken?

Samen koken en samen eten tijdens een teamuitje is een ontspannende en leerzame bezigheid, maar ook vooral een uitdaging. Dit zal zeker zorgen voor teambuilding, want samenwerking is vereist! Onder een goede begeleiding van onze koks zet je samen met jouw collega’s de lekkerste sushi op tafel, en krijg je veel informatie over de beste materialen en ingrediënten je kunt gebruiken.

Deze 3,5 uur durende workshop kan op elke locatie plaatsvinden, zelfs op het kantoor van je werk. Komen jij en je collega’s niet over de locatie uit? Wij beschikken over meerdere unieke vergaderlocaties en wij verzorgen graag een locatie die helemaal is afgestemd op jullie wensen!

Kijk voor andere teamuitjes op deze pagina.

Deel dit event

Ook leuk