Workshop schilderen teamuitje

Workshop schilderen

Wat ga je beleven tijdens de workshop schilderen?

Misschien ben je dagelijks op de werkvloer niet veel bezig met creativiteit. Dan is dit de perfecte workshop om even volledig creatief bezig te zijn en de echte kunstenaar in jezelf naar boven te halen. Alles kan en mag! Ook als je wel veel creatief op werk bezig bent kan dit helpen om weer even terug te gaan naar de kern van creativiteit. Laat je inspireren tijdens deze workshop!

Workshop schilderen

Laat jouw talenten zien!

Ga lekker aan de slag met allerlei kleuren verf, verschillende soorten kwasten en natuurlijk een doek! Het kan ook leuk zijn om samen met collega’s één groot schilderij te maken. Een mooi aandenken voor op kantoor.

Uiteraard zal bij de workshop schilderen de professionele begeleider ook verschillende tips & tricks geven om een mooi schilderij te maken dat volledig bij jou en je collega’s past! Deze creatieve schilder workshop bieden wij aan vanaf 10 personen en duurt 1 uur. De workshop zal plaatsvinden bij onze unieke evenementenlocatie in Medemblik. Deze prachtige locatie zal zeker helpen bij het bevorderen van de creativiteit.

Kijk hier voor andere teamuitjes.

Deel dit event

Ook leuk