Workshop schilderen teamuitje

Workshop schilderen

Wat ga je beleven tijdens de workshop schilderen?

Misschien ben je dagelijks op de werkvloer niet veel bezig met creativiteit. Dan is dit de perfecte workshop om even volledig creatief bezig te zijn en de echte kunstenaar in jezelf naar boven te halen. Alles kan en alles mag! Ook als je wel veel creatief op werk bezig bent, kan dit helpen om weer even terug te gaan naar de kern van creativiteit. Laat je inspireren tijdens deze unieke workshop!

Workshop schilderen

Laat jouw schildertalenten zien!

Ga lekker aan de slag met allerlei kleuren verf, verschillende soorten kwasten en natuurlijk een doek! Het kan ook leuk zijn om samen met collega’s één groot schilderij te maken. Een mooi aandenken voor op kantoor.

Uiteraard zal bij de workshop schilderen de professionele begeleider ook verschillende tips & tricks geven om een mooi schilderij te maken dat volledig bij jou en je collega’s past! Deze creatieve schilder workshop bieden wij aan vanaf 10 personen en duurt 2,5 uur. Deze workshop kan op elke locatie plaatsvinden, van Amsterdam, Zaandam, Utrecht tot Egmond aan Zee. De prachtige locaties zullen zeker helpen bij het bevorderen van de creativiteit.

Workshop schilderen creatief teamuitje bedrijfsuitje Noord-Holland

Tip van dtevents

De workshop schilderen is één van de vele leuke workshops die wij aanbieden. Bekijk onze andere workshops, er zit sowieso iets passends bij! Wij bieden een heel breed aanbod aan workshops aan. Zo zijn er kookworkshops, creatieve workshops, sportieve workshops en nog veel meer!

Wil je liever iets anders beleven dan een workshop? Ga dan voor een leuk teamuitje! Ook hier is een heel divers aanbod te vinden. Van actieve teamuitjes tot hele ontspannen teamuitjes. Er is voor ieder wat wils!

Deel dit event

Ook leuk