workshop leuk teamuitje uniek bedrijfsuitje gezellig

Workshop koude training

Workshop koude training!

Vitaliteit op het werk wordt steeds belangrijker en krijgt een prominentere rol op de werkvloer. De laatste jaren wordt steeds meer onderzoek gedaan naar de gezondheidsvoordelen van koude blootstelling en ademtechnieken. Daarnaast toont onderzoek onder andere aan dat werknemers die hier dagelijks mee bezig zijn tot 29% minder vaak ziek worden. Het versterkt de weerstand, zorgt voor een positieve stemming en je voelt je vitaler. Deze positieve stemming en vitaliteit vergroot daarnaast ook je zelfvertrouwen door buiten je comfortzone te gaan en te ervaren dat je tot meer in staat bent dan je denkt.

workshop leuk teamuitje uniek bedrijfsuitje gezellig

Wat ga je beleven?

In deze workshop word je begeleid bij een duik in het koude natuurwater of in het ijsbad. Je wordt in een trainingsruimte voorbereid met behulp van focus en ademtechnieken. Zo is iedereen in staat om op een ontspannen en positieve manier het koude water te trotseren. Daarnaast leren jij en je collega’s technieken die ze na de workshop kunnen toepassen in hun dagelijks leven:

  • Ademhaling voor ontspanning
  • Ademhaling voor meer energie en versterken van de weerstand
  • Focus technieken voor positieve mindset en verminderen van stress
  • Leren omgaan met koud water

De workshop koude training is de ideale workshop voor avontuurlijke teambuilding, mentale kracht, lichamelijke bewustwording en medewerkers die aan hun gezondheid willen werken.

workshop leuk teamuitje uniek bedrijfsuitje gezellig

Deze workshop kan in 2 of 3,5 uur gedaan worden.

In de workshop van 2 uur leer je de basis ademtechnieken, die je gaan helpen ontspannen in het koude water. In de workshop van 3,5 uur ga je nog meer de diepte in met behulp van de Wim Hof ademhaling. Bekijk hier onze andere teamuitjes en workshops!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op. We denken graag met je mee!

Deel dit event