workshop kerststukje maken

Workshop kerststukje maken

Workshop kerststukje maken

De kerstdagen komen er weer aan! Dat betekent prachtig versierde huizen en overal een gezellige sfeer. Een tijd in het jaar waarin het overal gezellig en warm is. Kerststukjes vormen al jaren een traditie binnen vele Nederlandse huishoudens. En deze mogen wat ons betreft dan ook niet ontbreken?

Weet jij nog niet wat je met het team gaat doen tijdens de feestdagen? Misschien is een workshop kerststukjes maken dan iets voor jullie! Tijdens deze workshop ga je samen met je collega’s, onder begeleiding van een professional, je eigen kerststukje maken. Dit sfeervolle pronkstuk kunnen jullie uiteraard vervolgens allemaal mee naar huis nemen of misschien wel gezellig voor op kantoor!

Wees creatief tijdens de workshop kerststukje maken!

Deze workshop zorgt ervoor dat je even helemaal je creativiteit kwijt kan. Geniet vooral van de gezelligheid met collega’s tijdens de workshop en wees creatief! Met behulp van kerstgroen, balletjes, takjes, kaarsen en andere natuurlijke materialen, hebben jullie aan het einde van de workshop een prachtig kerststuk.

De workshop is te boeken vanaf minimaal 10 personen en kan gecombineerd worden met verschillende activiteiten, zoals één van onze andere kerstactiviteiten. Ook een aansluitende lunch, een kerstbrunch of gezellige borrel zou perfect passen bij deze workshop. Gezamenlijk komen wij tot de perfecte dag voor jouw team of het hele bedrijf!

Unieke locatie

Bij een unieke workshop, hoort ook een unieke locatie. Ook dit kunnen wij verzorgen, in combinatie met catering. Wij beschikken over meerdere locaties in de regio Noord-Holland en Zuid-Holland. Uiteraard is het ook mogelijk om deze workshop op een eigen locatie te verzorgen. Wij passen de activiteit aan naar jouw wens.

 

 

Deel dit event

Ook leuk