workshop kerstfotografie met je smartphone

Workshop kerstfotografie met je smartphone

De workshop kerstfotografie met je smartphone!

We kennen het allemaal wel, de standaard kerstfoto’s die iedereen maakt tijdens de feestdagen. Je hele sociale media staat er vol mee. Een foto met het gezin voor de kerstboom is leuk, maar niet erg Instagram of Facebook waardig. Doe daarom de workshop kerstfotografie met je smartphone!

Tijdens deze workshop leer je van onze fotograaf hoe je de mooiste en gekste foto’s kan maken van jouw feestdagen. Uiteraard geeft zij allerlei tips & tricks om de beste foto’s te maken. Na deze workshop zal iedereen versteld staan van jouw fotografiekunsten.

Een leuk teamuitje!

Deze workshop kerstfotografie met je smartphone is ideaal om te doen als teamuitje. Je leert om de meest unieke en leuke momenten van jouw kerstdagen vast te leggen met je smartphone. Zo ook van dit teamuitje. Het moment van de foto is namelijk ook enorm belangrijk, leer hoe je de foto’s het beste kunt maken op het juiste moment. Tijdens de workshop gaan jullie op pad met een professionele fotograaf. Achteraf leer je ook hoe de foto’s het beste bewerkt kunnen worden. Wie heeft de mooiste foto geschoten en wordt beloond met een prijs?

Deze workshop is te boeken vanaf 10 personen en natuurlijk te combineren met onze vele andere teamuitjes of break-out activiteiten. Naast de workshop kerstfotografie met je smartphone bieden wij ook andere kerstactiviteiten aan. Neem een kijkje op deze pagina om een overzicht van alle kerstactiviteiten te zien.

Er zijn veel verschillende locatie’s waar deze workshop mogelijk is. Denk aan de Zaanse Schans of in Egmond aan Zee. Als je zelf een andere locatie weet, dan is dit ook altijd mogelijk. Onze fotograaf weet de perfecte foto’s te schieten in elke regio!

Deel dit event

Ook leuk