Workshop improvisatie theater

Workshop improvisatie theater

Wat ga je beleven tijdens de workshop improvisatie theater?

De workshop improvisatie theater draait om het verleggen van grenzen, teambuilding en vooral héél veel plezier! Even weg uit die standaard werkomgeving en volledig out-of-the-box denken samen met collega’s. Improviseren kan spannend zijn, maar zal ook echt zorgen voor vele voordelen op het gebied van teambuilding. Zo zal er meer vertrouwen en ook betere communicatie ontstaan tussen collega’s, wat natuurlijk een zeer positief effect zal hebben op de samenwerking.

leuke workshop theater unieke bedrijfsuitjes ideeën teamuitjes

Hoe goed kan jij improviseren?

En geloof ons, er zullen hilarische situaties ontstaan tijdens het improviseren! Niets staat vast en alles wat iedereen roept is dus goed. Onze professionele begeleiders zullen leren hoe je als team kunt reageren bij onverwachte situaties. Iets waar je ook nog wat aan kunt hebben in het dagelijks leven. In plaats van tegen je collega’s in te gaan tijdens het improviseren, zal je leren hoe je juist ergens in mee kan gaan! Dit zal leiden tot humor en misschien ook wel tot grappige en ongemakkelijke situaties.

Wat ons betreft is dit een workshop die geschikt is voor iedereen! Er is namelijk geen goed of fout. Het zal bij iedereen creativiteit naar boven halen en zorgen voor leuke situaties. Deze workshop kan gehouden worden vanaf 10 personen en duurt ongeveer 1,5 uur.

Deze workshop kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een lunch, diner of borrel. Er zijn een tal aan mogelijkheden voor jullie teamuitje. Wij helpen graag met het zoeken naar het perfecte teamuitje voor jouw team! Bekijk ook de andere leuke workshops en teamuitjes.

Deel dit event

Ook leuk