leuk teamuitje uniek bedrijfsuitje plezier

Workshop Haka

Wat ga je beleven?

Haka is de naam van een groep ceremoniële dansen van de maori’s uit Nieuw-Zeeland. De dans zelf bestaat uit een reeks van gebaren, vaak beginnend vanuit een door de knieën gebogen spreidstand. Bij ons kun je kiezen uit drie verschillende varianten van de Haka workshop. De Haka workshops zijn ook te combineren met andere activiteiten. Begin met één van de Haka workshops, en ga vervolgens gezamenlijk lunchen, dineren of borrelen.

De Haka workshop is de perfecte manier om de teambuilding tussen jouw team te versterken. Deze workshop draait volledig om vertrouwen om uit je comfort zone te komen.

De drie Haka workshops

Kort en krachtig: Deze workshop van ongeveer 30 minuten is een echte energizer. In een korte tijd is iedereen alert en vol energie. Deze korte versie is ideaal als break-out sessie tussen een vergadering door of als aftrap van een uniek personeelsfeest.

Indrukwekkend en intensief: Deze workshop duurt 45 tot 70 minuten en is een volledige Haka. Deze workshop is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Bundel je krachten en krijg een energy boost!

Ultimate experience: Deze workshop duurt 60 tot 80 minuten waarin je naast het uitvoeren van de Haka ook samen met de groep een eigen variant van de Haka samenstelt. Plezier gegarandeerd! Dit is een hele goede teambuilding activiteit voor jou en je collega’s.

leuk teamuitje uniek bedrijfsuitje plezier

Tip van dtevents

Wil jij meer te weten komen over alle leuke workshops en teamuitjes die wij aanbieden? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de workshop Capoeira! Bij de workshop Capoeira leer je de technieken van deze Braziliaanse vechtkunst. Je beweegt op een sierlijke manier, waardoor het ook een danskunst wordt. Dit gebeurt natuurlijk op muziek! Neem ook een kijkje naar de andere workshops en teamuitjes die wij aanbieden.

Deel dit event

Ook leuk