Haka workshop teambuilding

Workshop Haka

Wat ga je beleven tijdens de workshop Haka?

Haka is de naam van een groep ceremoniële dansers van de maori’s uit Nieuw-Zeeland, maar ook in Samoa en Fiji dansen ze de Haka. De dans zelf bestaat uit een reeks van gebaren, vaak beginnend vanuit een door de knieën gebogen spreidstand. Bij ons kun je kiezen uit 3 verschillende varianten van de haka workshop. De haka workshops zijn ook te combineren. Begin met één van de haka workshops, en ga vervolgens gezamenlijk lunchen, dineren of borrelen.

Workshop haka teambuilding

Voor welke ervaring kies jij?

Kort en krachtig: Deze workshop van ongeveer 30 minuten is een echte energizer. In een korte tijd is iedereen alert en vol energie. Deze korte versie is ideaal als break-out sessie tussen een vergadering door of als aftrap van een uniek personeelsfeest.

Indrukwekkend en intensief: Deze workshop duurt 45 tot 70 minuten en is een volledige Haka net zoals het bekende rugbyteam doet. Deze workshop is erg leuk voor zowel kleine als grote groepen om je energie helemaal los te krijgen en je krachten te bundelen.

Ultimate experience: Deze workshop duurt 60 tot 80 minuten waarin je naast het uitvoeren van de Haka ook zelf, als groep, een eigen variant samenstelt. Plezier en teamwork gegarandeerd! Dit is een hele goede teambuilding activiteit voor jouw en je collega’s.

Alle workshops vindt je hier.

Workshop haka natuur

Deel dit event

Ook leuk