Workshop Graffitti spuiten

Workshop Graffiti

Wat ga je beleven tijdens de workshop graffiti?

Tijdens deze 1 uur durende workshop is er veel ruimte voor ideeën over groep- of individuele kunstwerken. Stap voor stap word je begeleid door professionele graffiti kunstenaars. Zo kan iedereen bijvoorbeeld een eigen kunstwerk maken, maar het is ook mogelijk om gezamenlijk een groot kunstwerk te creëren. Samen een kunstwerk maken zal zorgen voor een sterk teamgevoel, aangezien samenwerken tijdens deze creatieve workshop centraal staat!

Workshop graffiti creatief teamuitje

Over de workshop graffiti

Graffiti is een kunstvorm die wordt uitgevoerd met spuitbussen. Deze lastige techniek kan jullie worden aangeleerd. Graffiti is één van de elementen van de hiphopcultuur en deze kunstvorm wordt gebruikt om een statement te maken of een boodschap over te brengen. Door middel van het spuiten met graffiti spuitbussen worden er teksten en afbeeldingen op een sierlijke wijze aangebracht op de muur.

Deze workshop graffiti is op (bijna) alle locaties mogelijk en kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een lunch, diner of borrel. Er zijn een tal aan mogelijkheden voor jullie teamuitje. Wij helpen graag met het zoeken naar het perfecte teamuitje voor jouw team. Bekijk alle workshops!

Workshop graffiti creatief teamuitje

Tip van dtevents

Krijg jij geen genoeg van creatieve teamuitjes en ben je opzoek naar andere teamuitjes ideeën? Kijk dan eens naar de workshop schilderen! Tijdens de workshop schilderen, krijgen jij en je collega’s leuke tips & tricks van een ervaren kunstenaar. Deze professional begeleid jullie tijdens het schilderen, zodat jullie de mooiste kunstwerken maken. Lees meer informatie over de workshop schilderen!

Deel dit event

Ook leuk