leuk teamuitje leuk bedrijfsuitje Noord-Holland

Workshop Goochelen

Wat ga je beleven tijdens de workshop goochelen?

Een unieke workshop goochelen! Neem een kijkje in deze mysterieuze wereld, waarbij je magie met je eigen ogen ziet. Geduld, lef, presentatie en zelfvertrouwen staan tijdens deze workshop centraal. Leer leuke tips & tricks van een echte professional. Na deze workshop weet jij zelf hoe je bepaalde goocheltrucks uitvoert! Dus pak je toverstok erbij en bereid je voor op een magische workshop vol plezier!

leuk teamuitje leuk bedrijfsuitje Noord-Holland

Over de Workshop goochelen

De workshop begint met een korte demonstratie en een introductie over goochelen van de professional. Hierbij neem je een kijkje in het vak van goochelen. Wat zijn de plus- en minpunten? Wat is het verschil tussen een goochelaar en een illusionist? Dit soort vragen worden besproken!

Vervolgens wordt er nog ingegaan op de lichaamstaal, het nemen van de leiding, presentatie en framing. Er wordt dus ingegaan op het psychologische aspect van goochelen. Genoeg informatie? Dan is het tijd om zelf de goochelkunst te leren. Jij en je collega’s gaan gezamenlijk aan de slag met verschillende beginnerstrucs.

leuk teamuitje leuk bedrijfsuitje Noord-Holland

Na afloop

Aan het eind wordt er uiteraard afgesloten met een kort optreden! Jullie gaan de geleerde trucs aan elkaar vertonen. De workshop goochelen is perfect voor een uniek bedrijfsuitje! Er zal een gezellige, persoonlijke en natuurlijk magische sfeer ontstaan. Laat je betoveren tijdens deze workshop van een professionele goochelaar! Ben je benieuwd naar wat voor leuke teamuitjes wij nog meer aanbieden? Kijk dan hier voor alle teamuitjes!

Deel dit event

Ook leuk