Workshop goochelen

Workshop Goochelen

Wat ga je beleven tijdens de workshop goochelen?

Een unieke workshop goochelen! Neem een kijkje in deze mysterieuze wereld, waarbij je magie met je eigen ogen ziet. Geduld, durf, presentatie, zelfvertrouwen en vooral durf staan tijdens deze workshop centraal.

Workshop goochelen

Over de Workshop

De workshop begint met een korte demonstratie en introductie over goochelen van de professional. Hierbij krijg je een kijkje in het vak van goochelen. Wat zijn de plus- en minpunten? Wat is het verschil tussen een goochelaar en een illusionist? Dit soort vragen worden besproken!

Vervolgens wordt er nog ingegaan op de lichaamstaal, het nemen van leiding, presentatie en framing. Dit is het psychologische aspect van goochelen. Genoeg informatie? Dan is het tijd om zelf de goochelkust te leren. Jullie gaan gezamenlijk aan de slag met verschillende beginnerstrucs.

Workshop goochelen evenement teamuitje

Na afloop

Aan het eind wordt er uiteraard afgesloten met een kort optreden! Jullie gaan de geleerde trucs aan elkaar vertonen. De workshop is uniek en perfect voor een bedrijfsuitje! Er zal een gezellige, persoonlijke en natuurlijk magische sfeer ontstaan. Laat je betoveren tijdens deze workshop van een professionele goochelaar! Kijk hier voor alle workshops.

Deel dit event

Ook leuk