Workshop Gitaar spelen

Workshop gitaarspelen met Ruben Hoeke

Wat ga je beleven tijdens de workshop gitaarspelen met Ruben Hoeke?

Tijdens de workshop gitaarspelen, gaat het allemaal om…. Inderdaad gitaarspelen!
Of je nou pas net speelt en leert wat een plectrum is of al jaren bezig bent op de zes snaren, deze workshop is gegarandeerd op jouw niveau. Deze muzikale workshop is perfect voor een teamuitje.

Kom jij muziek maken met Ruben Hoeke?

Instructeur en befaamd gitarist Ruben Hoeke neemt je in deze workshop mee in de wondere wereld van de gitaar. Van te voren zal contact met je worden opgenomen over het niveau van de workshop. Je wordt na iedere tip die jou wordt gegeven beter in je gitaarspel. Je leert gitaarspelen van een professional die jou met al je vragen kan helpen. Na de workshop kan je samen met je collega’s ervaren wat het is om gitaar te spelen voor publiek. Ervaar samen met je collega’s hoe het is om een muzikant te zijn en op te treden voor publiek.

Deze workshop kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een lunch, diner of borrel. Er zijn een tal aan mogelijkheden voor jullie teamuitje. Wij helpen graag met het zoeken naar het perfecte teamuitje voor jouw team! De pagina waar alle teamuitjes staan vindt je hier. Ook hebben wij diverse workshops. Neem hier een kijkje voor alle workshops.

Deel dit event

Ook leuk