workshop leuk teamuitje bijzonder bedrijfsuitje evenementen

Workshop gitaarspelen met Ruben Hoeke

Wat ga je beleven tijdens de workshop gitaarspelen met Ruben Hoeke?

‘In 90 minuten bekende hits leren spelen op de gitaar; Dat kan toch helemaal niet!?’Dat kan wel! Want tijdens deze speciale ‘Ruben Hoeke Gitaarworkshop’ wordt je door de meerdere keren tot ‘Beste Gitarist van Nederland’ uitgeroepen muzikant binnen no-time ook gitarist!

Tijdens deze 90-minuten durende interactieve gitaarworkshop gaat gitarist Ruben Hoeke met een gezonde dosis humor samen met de groep muziek maken. Altijd al eens die stoere gitaarriff van de Stones, dat intro van ‘Saturday Night’ of misschien wel iets van David Bowie, Queen, U2 of de Beatles willen leren spelen!? Dat kan! De workshop is zeer dynamisch, creatief en leunt op het plezier wat samen muziek maken teweegbrengt. De workshop geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Samen muziek maken? Dan is deze Gitaarworkshop perfect voor een teamuitje, mogelijk gecombineerd met bijvoorbeeld een lunch, diner of borrel!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Kom jij muziek maken met Ruben Hoeke?

Befaamd gitarist Ruben Hoeke neemt je in deze workshop mee in de wondere wereld van ‘De gitaar’. Zelf leest Hoeke geen notenschrift, maar volgens hem is dat ook geen voorwaarde om muziek te kunnen maken. ‘Door jezelf uit te dagen door te kijken, luisteren en vooral ook samen te spelen, kan je soms meer dan je in eerste instantie dacht. Mensen zijn na afloop vaak verbaasd over hun eigen kunnen op de gitaar’, aldus een enthousiaste Hoeke.

Meer informatie over Ruben Hoeke? Zie: www.rubenhoeke.com

workshop leuk teamuitje bijzonder bedrijfsuitje evenementen

Tip van dtevents

De workshop gitaarspelen met Ruben Hoeke is goed te combineren met achteraf een gezellige borrel en diner op locatie? Geïnteresseerd in de mogelijkheden hierin? Neem contact met ons op en wij kijken graag samen met jou naar een passende locaties voor jullie teamuitje of evenement.

Deel dit event

Ook leuk