Workshop fotografie smartphone1

Workshop fotografie met je smartphone

Wat ga je beleven tijdens de workshop fotografie met je smartphone?

De zon gaat langzaam onder en je wilt dit prachtige moment vastleggen met je smartphone. Maar hoe maak je nu dé perfecte foto?

Geen zorgen! Tijdens deze unieke workshop leren wij hoe je jouw favoriete momenten op een creatieve manier kunt vastleggen met je eigen smartphone. Na deze creatieve workshop maak je foto’s als nooit tevoren!

Workshop fotografie met smartphone creatief Noord-Holland

Laat jouw fotografietalenten zien!

Tijdens de workshop fotografie met je smartphone geeft fotograaf en tevens ook influencer Linda Smit, beter bekend als @Vlinderlin op Instagram, je tijdens deze workshop als onderdeel van jullie teamuitje allerlei tips & tricks om de mooiste foto’s te maken. Samen met een professionele fotograaf gaan jullie op pad en achteraf gaan jullie de foto’s bewerken. Wie heeft de mooiste foto geschoten en wordt beloond met een prijs? De workshop fotografie met je smartphone is te boeken vanaf 10 personen en te combineren met onze vele andere teamuitjes of break-out activiteiten. De workshop kan worden gedaan op een door jou gekozen locatie. Denk aan Alkmaar, Purmerend, Hoorn, Zaandam, Haarlem of Egmond aan Zee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral
contact met ons op, we denken graag met je mee!

Tip van dtevents

Ben jij op zoek naar andere leuke en creatieve workshops? Neem dan eens een kijkje naar de unieke workshop graffiti! Gedurende de workshop van één uur is er volop gelegenheid om ideeën uit te wisselen over zowel individuele als groepskunstwerken. Professionele graffiti kunstenaars begeleiden je stap voor stap bij het maken van je kunstwerk. Neem ook een kijkje naar onze andere workshops en unieke teamuitjes!

Deel dit event

Ook leuk