Workshop fotografie smartphone1

Workshop fotografie met je smartphone

Wat ga je beleven tijdens de workshop fotografie met je smartphone?

De zon gaat langzaam onder en je wilt dit unieke moment vastleggen op het juiste moment. Vaak komt dit niet goed over op de foto en is het moment weer voorbij.

Geen zorgen! Tijdens deze unieke workshop leren wij hoe je de meest unieke en leuke momenten op een creatieve manier kunt vastleggen met jouw smartphone. Vervolgens kun je deze foto’s delen op sociale media, zodat iedereen de unieke foto’s kan zien. Na deze creatieve workshop maak je foto’s als nooit tevoren!

Workshop fotografie smartphone

Laat jij je fotografie talenten zien?

De fotograaf/influencer geeft je tijdens deze workshop als onderdeel van jullie teamuitje of personeelsevenement allerlei tips & tricks om de juiste foto’s te maken. Onder begeleiding van een professionele fotograaf gaan jullie op pad en bewerken jullie achteraf de foto’s. Wie heeft de mooiste foto geschoten en wordt beloond met een prijs? De workshop fotografie met je smartphone is te boeken vanaf 10 personen en natuurlijk te combineren met onze vele andere teamuitjes of break-out activiteiten.

Workshop fotografie smartphone

De workshop kan worden gedaan op een door jou gekozen locatie. Denk aan Alkmaar, Purmerend, Hoorn, Zaandam, Haarlem of bijvoorbeeld Egmond aan Zee. Alle workshops vindt je hier.

Deel dit event

Ook leuk