Workshop Djembe

Workshop djembé

Wat ga je beleven tijdens de workshop djembé?

De djembé workshop is de ideale workshop die het groepsgevoel versterkt. Tijdens deze workshop staat samenwerken en vooral heel veel plezier hebben centraal!

De workshop is op (bijna) elke locatie mogelijk, zowel binnen als buiten. Ook is het leuk om de workshop te combineren met een lunch, diner of een borrel. De workshop is mogelijk vanaf 10 tot 40 personen. Wil je komen met meer dan 40 personen? Neem dan contact met ons op, wij helpen jullie graag verder!

Combineren mogelijk:

  • Transport
  • Evenement
  • Borrel
Workshop caribische drumband

Wat is de djembé?

De djembé is een vaastrommel die voornamelijk afkomstig is uit West-Afrika. Omdat djembés een geluid kunnen produceren dat kilometers verderop nog te horen is, werd deze trommel traditioneel gebruikt om snel met andere dorpen te communiceren. De traditionele djembé wordt met de hand gemaakt, een boomstam wordt uitgehold en bespannen met een geitenvel. Dit vel wordt via een touw-bespanning op de djembé bevestigd.

Er zijn wel duizend verschillende stijlen, de ritmes die je in deze workshop gaat leren zijn Lamba en Warasodon.

Dit zijn twee verrassend leuke ritmes, die makkelijk te leren zijn. Tijdens de creatieve workshop krijgen jullie een stukje uitleg over de geschiedenis van djembé. Vervolgens zullen jullie zelf hard aan de slag gaan, en aan het einde is het natuurlijk de bedoeling dat jullie zelf een leuk ritme kunnen spelen.

Tip van dtevents

Naast de workshop djembé bieden wij ook andere leuke muzikale workshops aan. Zo bieden wij bijvoorbeeld de workshop Caribische drumband, een gitaarworkshop en een workshop beatboxen aan. Er is genoeg keuze, zo is er voor ieder wat wils!

Bekijk hier al onze andere leuke teamuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk